Γρήγορη μετάβαση

“Τουριστική Πρέβεζα” – Πρωτοβουλία επαγγελματιών για την τουριστική ανάπτυξη

Σχετικά Θέατρα

Η “Τουριστική Πρέβεζα» είναι μια πρωτοβουλία επαγγελματιών για την τουριστική ανάπτυξη, που έχει σκοπό να κάνει γνωστή την Πρέβεζα, τους ανθρώπους της και τις εκδηλώσεις της σε όλη την υφήλιο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις συναυλίες που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία Preveza Jazz Festival σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Πρέβεζας σε αρχαιολογικούς χώρους.

Το 2017 η συγκλονιστική παρουσίαση του εμπνευσμένου και αφιερωμένου στην Αρχαία Νικόπολη έργου «Dust of Truths” από το Wim Mertens Ensemble στο Ωδείο της Νικόπολης.

Επίσης οι συναυλίες της Πορτογαλέζας Cristina Branco στον ίδιο χώρο και των δημοφιλών Παριζιάνων Nouvelle Vague στο Μνημείο του Αυγούστου.

Στο Ωδείο γίνεται κάθε έτος το κλείσιμο του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ που διοργανώνει η Χορωδία «Αρμονία» αλλά και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις αρχαίου δράματος και κωμωδίας με γνωστούς καλλιτέχνες του είδους (Κονιόρδου, Θεοδωρόπουλος κ.α.)

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε ένα υπέροχο δείγμα γραφής από τις εκδηλώσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους, όπως το Ωδείο Νικόπολης, το Αρχαίο Στάδιο Νικόπολης, το Μνημείο Αυγούστου, ο Αρχαιολογικός Χώρος Κασσώπης κλπ.