Γρήγορη μετάβαση

Υπογραφή σύμβασης ανάθεσης έργου «Σχεδιασμός – Υλοποίηση οπτικοακουστικών υποδομών για το LAUNCH EVENT της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου»

Σχετικά Θέατρα

Την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, στα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», υπεγράφη η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Σχεδιασμός – Υλοποίηση οπτικοακουστικών υποδομών για το  LAUNCH EVENT της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου», μεταξύ του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και της Εταιρείας APG.

Στην Ήπειρο εξελίσσεται αυτή την περίοδο με ταχείς ρυθμούς το καινοτομικό αναπτυξιακό πρόγραμμα «Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου», που έχει σχεδιασθεί με πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Πολιτισμού. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η λειτουργική σύνδεση των αρχαιολογικών χώρων (Δωδώνης, Νικόπολης, Κασσώπης, Αμβρακίας και Γιτάνων), με την πραγματική ζωή και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η έναρξη λειτουργίας του προγράμματος θα σηματοδοτηθεί με τη διοργάνωση μιας εναρκτήριας εκδήλωσης, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 20 Οκτώβρη του 2018.

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» πρόκειται να συνδράμει την Περιφέρεια Ηπείρου στο σχεδιασμό και τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής (launch event)  αναλαμβάνοντας τα εξής:

 • την παραγωγή ενός μίνι ντοκιμαντέρ προβολής για την παρουσίαση της φιλοσοφίας του προγράμματος στο κοινό,
 • τη δημιουργία της ιστοσελίδας της διαδρομής, την οποία θα εκπονήσει η εταιρεία “Clio Muse”,
 • το σχεδιασμό-υλοποίηση των οπτικοακουστικών υποδομών της αίθουσας (όπου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση) και του ενημερωτικού – προωθητικού υλικού.

Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσεται η σύμβαση με την εταιρεία APG, αντικείμενο της οποίας είναι:

 1. O εξοπλισμός αιθουσών (υποδοχής και κύριας αίθουσας που θα πραγματοποιηθεί το launch event) με συστήματα εικόνας (τοποθέτηση οθονών, συστήματος προβολής εικόνας (projection), ηλεκτρονικών υπολογιστών, κάμερας με τριπόδιο, καλωδιώσεων κ.α.),
 2. Reception – Lobby: ειδική διαμόρφωση χώρου υποδοχής κοινού με μικρόφωνα, οθόνες, υπολογιστές, κονσόλα ήχου, ειδικές πλάτες με εκτύπωση κ.α.
 3. Ηχητικός εξοπλισμός αιθουσών (υποδοχής και κύριας αίθουσας που θα πραγματοποιηθεί το launch event): εξοπλισμός αιθουσών με μικρόφωνα (ασύρματα και σταθερά), κονσόλες ήχου, ηχεία, μεταφραστικά συστήματα κ.α.
 4. Staging: κατασκευή σκηνικού φόντου που θα κοσμεί τις αίθουσες, επένδυση προεδρείου, τοποθέτηση Podium PlexiGlas, μοκέτας κ.α.
 5. Εξοπλισμός αιθουσών με κατάλληλο σύστημα φωτισμού.
 6. Stands: σχεδιασμός και τοποθέτηση ειδικών περιπτέρων, γραμματείας, κύβου ξύλινου και εξοπλισμός αυτών με συστήματα ήχου και εικόνας.
 7. Publicity banner: ειδική πλάτη εκτύπωσης, κατάλληλη για συνεντεύξεις, δηλώσεις και προωθητικές ενέργειες. Εξοπλισμός της με τον κατάλληλο φωτισμό.
 8. Αμοιβές και μεταφορά προσωπικού (Visual operator, Sound operator, Camera Operator, AV Technician (Install/Derig).

Ο χρόνος εκπόνησης του έργου ορίζεται στους 5 μήνες και η αμοιβή για την εκτέλεση του έργου ορίζεται στο ποσόν των 23.000,00 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως το κόστος της ανάθεσης αυτής θα καλυφθεί από τη γενναιόδωρη χορηγία της εταιρείας ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., εταιρικό μέλος του Σωματείου, που στηρίζει αδιάλειπτα το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και τις δράσεις του και αποτελεί ένα σπουδαίο μέλος της «οικογένειάς» του.

Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους της σύμβασης στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

«Σχεδιασμός – Υλοποίηση οπτικοακουστικών υποδομών για το LAUNCH EVENT της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου»