Γρήγορη μετάβαση

Η «Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου» απέκτησε την ιστοσελίδα της

Σχετικά Θέατρα

Μια πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορία του αναπτυξιακού προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή  των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου» είναι η σημερινή, καθώς η νέα ιστοσελίδα της Διαδρομής είναι στον αέρα!

Ο ιστότοπος της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου υλοποιήθηκε από τα έμπειρα στελέχη της Εταιρείας CLIO MUSE  και πρόκειται για μια προσφορά του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», με την ευγενική χορηγία της «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε», στην ΉΠΕΙΡΟΣ Α.Ε., που είναι ο φορέας λειτουργίας (D.M.M.O.) του έργου «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ».

Η ιστοσελίδα έχει ως βασικό σκοπό την ανάδειξη της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ηπείρου και των αρχαίων θεάτρων της (Δωδώνης, Νικόπολης, Αρχαίας Κασσώπης, Αμβρακίας και Γιτάνων), αλλά και τη γενικότερη προώθηση των αξιοθέατων και των επιχειρήσεων που θα περιλαμβάνονται στο Σύμφωνο Ποιότητας της Διαδρομής. Η βασική μας επιδίωξη είναι η ιστοσελίδα να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επισκέπτη της Ηπείρου και έχει προβλεφθεί πέρα από την ενημέρωση για τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού της Διαδρομής να μπορεί ο ίδιος ο επισκέπτης να σχεδιάζει το ταξίδι του.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας, η οποία  είναι σε διαδικασία δυναμικής ανάπτυξης, αποτελεί το συλλογικό καρπό της συνεργασίας της Clio Muse με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», την αρχαιολογική κοινότητα και την ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. και με χαρά και ενθουσιασμό αναμένουμε τις δικές σας παρατηρήσεις και υποδείξεις για να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι!

Μπορείτε να  επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, εδώ.

Theater