Γρήγορη μετάβαση

EVIA FILM PROJECT 2 | Εύβοια, μέρα Τέταρτη: networking, προσκεκλημένοι και προβολές με επίκεντρο το σινεμά!

Στο Κύμα, ο Σταύρος Μπένος, Πρόεδρος του σωματείου @diazoma.gr το οποίο θα παρακολουθεί την υλοποίηση του προγράμματος για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Φεστιβάλ και συζήτησαν για τη συμβολή του EVIA FILM PROJECT στη Β. Ευβοια.

Την τελευταία μέρα του FAM trip, οι location managers που βρίσκονται στο EVIA FILM PROJECT από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων τα μαγευτικά Λιχαδονήσια και εντόπισαν πιθανές τοποθεσίες για γυρίσματα παραγωγών.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της κορυφαίας διεθνούς κινηματογραφικής συνάντησης @circlewomendocaccelerator που φιλοξενείται στο 2ο EVIA FILM PROJECT. Το εξειδικευμένο workshop ανάπτυξης ντοκιμαντέρ απευθύνεται σε γυναίκες και θηλυκότητες που ασχολούνται με την κινηματογραφική σκηνοθεσία και την παραγωγή, και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα ανάπτυξης ντοκιμαντέρ.

Μια συγκινητική στιγμή του EVIA FILM PROJECT, με την προβολή του Utama, το σπίτι μας όπου οι πρωταγωνιστές βιώνουν μια καθημερινότητα εξαιρετικά δύσκολη, αλλά εναρμονισμένη με τη γη, στις πανύψηλες ηφαιστειακές κορυφές των Άνδεων.