Γρήγορη μετάβαση

Εκδήλωση “Γυναικών Αξίες” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών -Τιμήθηκε η Άννα Καραπαναγιώτου

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και συγκεκριμένα στην αίθουσα “Δημήτρη Μητρόπουλου” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου, εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. με τίτλο “Γυναικών Αξίες”.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Τριπολιτών Αττικής και η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών, τιμήθηκε η καταξιωμένη αρχαιολόγος, Γενική Διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, Δρ Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, που είναι και μέλος του Διαζώματος.

Στην εκδήλωση εκφώνησε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης. Ακολούθησε η εξαιρετική ομιλία της ιατρού κας Γεωργίας Παναγοπούλου, η οποία διετέλεσε πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην Τρίπολη και αναφέρθηκε στη γυναίκα στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά της σε γυναίκες που διέπρεψαν στην πόλη της Τρίπολης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Την τιμωμένη κα Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου προλόγισαν ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος και η Πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, κα Ουρανία Αναγνωστοπούλου.

Η εκδήλωση με τον ευχαριστήριο λόγο της κας Άννας Βασιλικής Καραπαναγιώτου, μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας από την κα. Αναγνωστοπούλου και την κα. Γαβρήλου.

Μετά το πέρας της διάλεξης προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους κέρασμα.