Γρήγορη μετάβαση

Πρόσκληση στην εκδήλωση με τίτλο: «Από τους Δελφούς στην Επίδαυρο και την ολιστική αντιμετώπιση της Υγείας στα ιερά του Ασκληπιού» – 08/04/2024

Την Δευτέρα 08 Απριλίου 2024 και ώρα 17:30 – 18:00, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εκαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του θέματος: «Από τους Δελφούς στην Επίδαυρο και την ολιστική αντιμετώπιση της Υγείας στα ιερά του Ασκληπιού», από τον κ. Βασίλη Λαμπρινουδάκη, ομότιμο καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή του αρχαιολογικού ερευνητικού έργου στην Επίδαυρο και Γενικό Γραμματέα του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Συντονιστής  της παρουσίασης θα είναι ο κ. Γιάννης Ρούντος, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας – Δημόσιας εικόνας και Βιωσιμότητας, με ειδικότερη ενασχόληση στον Πολιτισμό και τακτικό μέλος του Διαζώματος. 

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Ίδρυμα Μποδοσάκη – BLOD (Bodossaki Lectures on Demand).

Η προσέλευση θα ξεκινήσει 17:00 – 17:20 μ.μ.

Η παραπάνω παρουσίαση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του θεσμού «Ημέρες Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2024» και ειδικότερα στη δέσμη συζητήσεων για την Ενιαία Υγεία υπό τον γενικό τίτλο «Από τον Απόλλωνα και τον Ασκληπιό μέχρι την πολιτική για την Ενιαία Υγεία».

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210.82.54.256, 210.88.14.083 (Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ»).