Οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας
«Εντέλλεστε όπως»: Ποίημα του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη για τον Σταύρο Μπένο
Ο διάλογος του Θέμελη: Ντοκιμαντέρ του Βαγγέλη Ευθυμίου σε πρώτη προβολή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης»: Διάλεξη του Προέδρου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, Σταύρου Μπένου στον Δήμο Ηλιούπολης
Νέα Πρόσκληση Χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ηπείρου για τη «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο»
Με επιτυχία έγινε η πρεμιέρα της παράστασης «Τόπος Ατελείωτος» στον υπαίθριο χώρο πίσω από το Αρχοντικό Τομπάζη (Κονάκι) στο χωριό Κεχριές της Βόρειας Εύβοιας, ως αποτέλεσμα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μέλισμα», το οποίο πραγματοποιείται στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας από τον Σεπτέμβριο του 2022.
Την παράσταση παρακολούθησαν περίπου 600 θεατές, κυρίως από τα γύρω χωριά, ενώ αρκετοί ήταν κι εκείνοι, που ταξίδεψαν από την Αθήνα και την Χαλκίδα για να παρακολουθήσουν την παράσταση.