Ο διάλογος του Θέμελη: Ντοκιμαντέρ του Βαγγέλη Ευθυμίου σε πρώτη προβολή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης»: Διάλεξη του Προέδρου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, Σταύρου Μπένου στον Δήμο Ηλιούπολης
Νέα Πρόσκληση Χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ηπείρου για τη «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο»
Πολιτιστική Κληρονομιά και τοπική Βιωσιμότητα: η περίπτωση της Ερέτριας
Στρατηγικό σχέδιο ενοποίησης και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Ερέτριας
Η Ένωση Τριπολιτών Αττικής και η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών συνδιοργανώνουν, με την υποστήριξη του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, εκδήλωση με θέμα τη διαχρονική προσφορά της Γυναίκας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Πέτρου Κόκκαλη 1).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί η καταξιωμένη αρχαιολόγος, Γενική Διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, Δρ Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, που είναι μέλος του Διαζώματος.
Στην εκδήλωση θα εκφωνήσει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης. Θα ακολουθήσει ομιλία της ιατρού κας Γεωργίας Παναγοπούλου, η οποία διετέλεσε πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην Τρίπολη. Την τιμωμένη κα Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος και η Πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, κα Ουρανία Αναγνωστοπούλου.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον ευχαριστήριο λόγο της κας Άννας Βασιλικής Καραπαναγιώτου.
Μετά το πέρας της διάλεξης θα προσφερθεί κέρασμα, στο φουαγιέ.
Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εδώ.