Γρήγορη μετάβαση

Εκδήλωση “Γυναικών Αξίες” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Ένωση Τριπολιτών Αττικής και η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών συνδιοργανώνουν, με την υποστήριξη του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, εκδήλωση με θέμα τη διαχρονική προσφορά της Γυναίκας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»,  του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Πέτρου Κόκκαλη 1).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί η καταξιωμένη αρχαιολόγος, Γενική Διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, Δρ Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, που είναι μέλος του Διαζώματος.

Στην εκδήλωση θα εκφωνήσει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης. Θα ακολουθήσει ομιλία της ιατρού κας Γεωργίας Παναγοπούλου, η οποία διετέλεσε πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην Τρίπολη. Την τιμωμένη κα Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου θα προλογίσουν ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος και η Πρόεδρος της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, κα Ουρανία Αναγνωστοπούλου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον ευχαριστήριο λόγο της κας Άννας Βασιλικής Καραπαναγιώτου.

Μετά το πέρας της διάλεξης θα  προσφερθεί κέρασμα, στο φουαγιέ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εδώ.