Γρήγορη μετάβαση

Αρχαιολογική Διάλεξη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – «Αρχαίο θέατρο ως “φωτοδότης” της Λάρισας»

Σχετικά Θέατρα

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τίτλο «Αρχαίο θέατρο ως “φωτοδότης” της Λάρισας». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 19:00 μ.μ. στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

Ομιλήτριες θα είναι οι:

κ. Σταυρούλα Σδρόλια, Δρ. Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, με την ομιλία με τίτλο: «Διαδρομή αρχαιολογικών χώρων με επίκεντρο το αρχαίο θέατρο»
κ. Ελίνα Αγγέλη, Αρχιτέκτων Μηχανικός MSc., Υπεύθυνη Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» για την Προστασία των Μνημείων, με την ομιλία με τίτλο: «Το αρχαίο θέατρο στην “καρδιά” ολόκληρης της πόλης».

Την εκδήλωση προλογίζει και συντονίζει ο Πρόεδρος του Διαζώματος, κ. Σταύρος Μπένος.

Μετά το πέρας της διάλεξης θα προσφερθεί κέρασμα στο φουαγιέ, με τοπικά προϊόντα της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Megaron Plus: https://www.megaron.gr/event/to-archaio-theatro-os-fotodotis-tis-larisas/

Σας ενημερώνουμε ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους συνδιοργανωτές μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να διασφαλίσετε εγκαίρως το δελτίο εισόδου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» (τηλ. 210 82 54 256).

Τα δελτία εισόδου σας θα τα παραλάβετε από τα στελέχη του Σωματείου στην κεντρική είσοδο του κτιρίου του Μεγάρου Μουσικής.

Τέλος, θα διατεθούν και από το Μέγαρο Μουσικής δελτία προτεραιότητας, των οποίων η διανομή αρχίζει στις 5:30 μ.μ. την ίδια ημέρα της εκδήλωσης (Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024) στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου.