Γρήγορη μετάβαση

Megaron Online «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Αρχαίο θέατρο Κασσώπης» – Η κ. Μαρία Κουρασάνη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ9.84

Σχετικά Θέατρα

Η διαδικτυακή σειρά ομιλιών Πολιτιστική διαδρομή των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου του Megaron Plus, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο πλαίσιο του Megaron Online, συνεχίζεται την Τρίτη 30 Μαρτίου στις 7 μ.μ. με την εκδήλωση «Παραμερίζοντας το πέπλο του χρόνου: Αρχαίο θέατρο Κασσώπης» που προβάλλεται σε δωρεάν live streaming μέσω του site, της σελίδας του Μεγάρου στο fb και του καναλιού του στο YouTube. Η μετάδοση αρχίζει με την ομιλία «Tο Θέατρο της Κασσώπης» της Ανθής Αγγέλη, προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας. Στη συνέχεια, τον λόγο θα πάρουν η αρχαιολόγος Δήμητρα Δρόσου και ο αρχιτέκτονας Αχιλλέας Τρανουλίδης, οι οποίοι θα αναφερθούν στο «Έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Κασσώπης». Προλογίζει ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ Σταύρος Μπένος, o οποίος έχει αναλάβει επίσης τον συντονισμό της συζήτησης.

Η κ. Μαρία Κουρασάνη, αρχαιολόγος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» φιλοξενούμενη στην εκπομπή της κ. Κατερίνας Πουλοπούλου Κάτι Παίζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ9.84, μιλά σχετικά με την εκδήλωση:

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://www.youtube.com/watch?v=nk5EJGh5Mdo
984-megaro-kassopi