Οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας
«Εντέλλεστε όπως»: Ποίημα του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη για τον Σταύρο Μπένο
Ο διάλογος του Θέμελη: Ντοκιμαντέρ του Βαγγέλη Ευθυμίου σε πρώτη προβολή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης»: Διάλεξη του Προέδρου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, Σταύρου Μπένου στον Δήμο Ηλιούπολης
Νέα Πρόσκληση Χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ηπείρου για τη «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο»
Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» η πρώτη για το νέο έτος συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου του. Μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας μας, στην οποία παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη και φίλοι του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ». Την κοπή της πίτας συνόδευσαν οι ευχές όλων μας για μία νέα, δημιουργική και αισιόδοξη χρονιά.
Οι τυχεροί, φέτος ήταν δύο καθώς το φλουρί της πίτας του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», μοιράστηκαν ο κ. Χανδακάς Βασίλης και η κ. Δίγκα Κλεοπάτρα. Το δώρο αντιστοιχούσε στο ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο σύμφωνα με την επιθυμία τους θα κατατεθεί για την ενίσχυση του κουμπαρά του αρχαίου θεάτρου των Αχαρνών. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» πρόκειται να αναθέσει τη «ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ». Για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Αχαρνών είναι καθοριστική συμβολή της Κίνησης Πολιτών «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ», τόσο στη συγκέντρωση των απαιτούμενων πόρων για την αποκατάσταση του θεάτρου, όσο και στην προώθηση της διαδικασίας για την ανάδειξη του σπουδαίου αυτού μνημείου.
Δείτε φωτογραφικό υλικό :