Ο διάλογος του Θέμελη: Ντοκιμαντέρ του Βαγγέλη Ευθυμίου σε πρώτη προβολή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης»: Διάλεξη του Προέδρου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, Σταύρου Μπένου στον Δήμο Ηλιούπολης
Νέα Πρόσκληση Χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ηπείρου για τη «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο»
Πολιτιστική Κληρονομιά και τοπική Βιωσιμότητα: η περίπτωση της Ερέτριας
Στρατηγικό σχέδιο ενοποίησης και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Ερέτριας
Πηγή: larissa.net
Ο επικεφαλής της ομάδας επίβλεψης του Αρχαίου θεάτρου Λάρισας Αρχιτέκτων μηχανικός και Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών της ΕΦΑΛΑΡ κ. Δημήτριος Καραγκούνης και η Πολιτικός Μηχανικός και μέλος της ομάδας επίβλεψης κα. Σοφία Τσανακτσίδου συμμετείχαν στο 7ο ΑΕΘΣΕ που διεξήχθη στο Βόλο από 3-5 Ιουνίου.
Στο συνέδριο παρουσίασαν την πρόταση αποκατάστασης του σκηνικού οικοδομήματος του Αρχαίου θεάτρου της Λάρισας, καθώς και πόστερ που αφορούσε την παρουσίαση του έργου στο ΕΣΠΑ 2014-2020.