Γρήγορη μετάβαση

MegaronPlus: «Η γεωμετρική ανάπτυξη των αρχαίων θεάτρων του Διονύσου Ελευθερέως στην Αθήνα και του Ασκληπιείου της Επιδαύρου κατά 4ο αι. π.Χ.»

Σχετικά Θέατρα

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00  στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί αρχαιολογική διάλεξη με τίτλο «Η γεωμετρική ανάπτυξη των αρχαίων θεάτρων του Διονύσου Ελευθερέως στην Αθήνα και του Ασκληπιείου της Επιδαύρου κατά 4ο αι. π.Χ.». Την παρουσίαση θα κάνει o κ. Κωνσταντίνος Μπολέτης, Δρ. Αρχιτέκτονας, Αναστηλωτής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και συντονίσει ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο των διαλέξεων MegaronPlus που διοργανώνουν το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μετά το πέρας της διάλεξης θα  προσφερθεί κέρασμα, στο φουαγιέ, με τοπικά προϊόντα της Αττικής και Αργολικής γης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, για το λόγο αυτό παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το  Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 82 54 256, προκειμένου να διασφαλίσετε εγκαίρως την κράτηση του δελτίου εισόδου σας. Τα δελτία εισόδου θα τα παραλάβετε από τα στελέχη του Σωματείου στην κεντρική είσοδο του κτιρίου του Μεγάρου Μουσικής πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Τέλος, δελτία εισόδου εξασφαλίζονται και ηλεκτρονικά από τον ιστότοπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το site του Megaron Plus.