Γρήγορη μετάβαση

Εταιρικά Μέλη: Ένας θεσμός γεννιέται – ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα από τα πρώτα μέλη της οικογένειας του Διαζώματος είναι η εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.  Το 2012 εντάχθηκε στον θεσμό των Εταιρικών Μελών με ετήσια συνδρομή ύψους 5.000 ευρώ και μέχρι σήμερα έχει συνδράμει με το ποσό των 44.000 ευρώ στον προϋπολογισμό και τις δράσεις του Διαζώματος.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία της. Με οδηγό το σκοπό της να δίνει τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είναι πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες της με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της μέσα από το δίκτυό της που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί της γίνονται οι δικοί μας άνθρωποι, έτοιμοι να μας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε μία σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο του Σωματείου, όσο και της εταιρείας ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προκειμένου να υπάρχει μία αλληλεπίδραση και να ενημερωθεί το κοινό και των δύο για τις δράσεις και τη συνεργασία μας.

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και η εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΛΟΣ έχουν αναπτύξει μία σταθερή και διαχρονική συνεργασία με έναν κοινό στόχο τη σύνδεση των μνημείων με την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό της αγροδιατροφής και την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας.

AB-DIA