Γρήγορη μετάβαση

“Dia(zoma)logues – The day after CoviDay” με καλεσμένo το συνιδρυτή της ΚοινΣΕΠ “Μονοπάτια της Ελλάδας – Paths of Greece”, Φοίβο Τσαραβόπουλο

Οι Dia(zoma)logues – The day after CoviDay” είναι μια σειρά ολιγόλεπτης διάρκειας συνεντεύξεων σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Πολιτιστικού Τουρισμού και επιχειρεί να «ανιχνεύσει» μέσα από την προσωπική εμπειρία και οπτική των ανθρώπων αυτών, την επίδραση της πανδημίας του Covid-19 στον κλάδο του πολιτιστικού τουρισμού. Απώτερος στόχος είναι να ακουστούν πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, ικανές να χαρίσουν μια αισιόδοξη ματιά για το μέλλον.

Το project το υλοποιεί ο κ. Ηλίας Χάντζος, Σύμβουλος Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πολιτιστικών Διαδρομών στο Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Καλεσμένος του είναι ο συνιδρυτής της ΚοινΣΕΠ “Μονοπάτια της Ελλάδας – Paths of Greece”, ο κ. Φοίβος  Τσαραβόπουλος. Η ομάδα Μονοπάτια της Ελλάδας Κοιν.Σ.Επ. – “Paths of Greece” ιδρύθηκε το 2010. Όραμά της να γίνει η Ελλάδα ένας από τους 10 κορυφαίους πεζοπορικούς προορισμούς στον κόσμο. Η ομάδα Μονοπάτια της Ελλάδας Κοιν.Σ.Επ. έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε Ιδιώτες, Συλλόγους, Επιχειρήσεις, Δήμους και Περιφέρειες. Έχει οργανώσει δίκτυα πεζοπορικών μονοπατιών στα Κύθηρα, στην Τήνο, στη Σίφνο, στη Σέριφο, στη Δράμα, στην ορεινή Μεσσηνία, στην Κεφαλλονιά, στην Ιθάκη, στις Πρέσπες, στη Φλώρινα και στην Κίνα.

Mπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη εδώ ή να την παρακολουθήσετε παρακάτω σε video:

 

 

dialogues