Γρήγορη μετάβαση

Δελτίο τύπου για τα αποτελέσματα του Διεθνούς Διαγωνισμού για την εικαστική τουριστική ταυτότητα (destination brand) της Πολιτιστικής Διαδρομής «Τριλογία της Αττικής: Ελευσίνα-Αθήνα-Λαύριο»

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής αξιολόγησης των προτάσεων του Διεθνούς διαγωνισμού για την εικαστική τουριστική ταυτότητα (destination brand) της Πολιτιστικής Διαδρομής «Τριλογία της Αττικής: Ελευσίνα-Αθήνα-Λαύριο». Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η πρόεδρος της επιτροπής, κα Μπέττυ Χατζηνικολάου, νομικός, εμπειρογνώμων σε θέματα Τουρισμού και τακτικό μέλος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», τέσσερα τακτικά μέλη της επιτροπής, οι κ.κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, Διευθύνων Σύμβουλος, CEO στη «Νέα Μητροπολιτική Αττική», Πρόδρομος Τσιαβός, νομικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», Λιάσκος Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ελευσίνας, Βλάχου Ελένη, Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Λαυρεωτικής και ένα αναπληρωματικό μέλος, ο κ. Τσολιάς Παναγιώτης, υπάλληλος του Γραφείου του Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο της επιτροπής υποστήριξε η αρχαιολόγος και Διευθύντρια του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κα Μαρία Σοφικίτου.

Τα μέλη της επιτροπής, αφού μελέτησαν αναλυτικά κατά τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις  όλες τις προτάσεις που υπεβλήθησαν από 17 διαφορετικούς συμμετέχοντες, κατέληξαν με ομόφωνη απόφαση στις παρακάτω επικρατέστερες προτάσεις:

  • Για τα δύο πρώτα βραβεία την 1η πρόταση της Εταιρείας Sputnik Design Team – Linakis.digital / Michalis Christodoulou και την 1η της Εταιρείας Postscriptum. Το ποια από τις δύο προτάσεις θ’ αποτελούσε το 1ο και ποια το 2ο βραβείο παραπέμφθηκε να κριθεί στην τρίτη συνεδρίαση.
  • Για το τρίτο βραβείο τη 2η πρόταση του κ. Δημήτρη Τζαβάρα (www.deworks.co/ Visual Communication Branding Design).

Στην τηλεδιάσκεψη – συνεδρίαση της 17ης Μαΐου  πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επιτροπής για την τελική επιλογή του 1ου και 2ου βραβείου μεταξύ των δύο προτάσεων, που κρίθηκαν επικρατέστερες στις προηγούμενες συνεδριάσεις. Όλα τα μέλη τοποθετήθηκαν ομόφωνα υπέρ της 1ης πρότασης της Εταιρείας Postscriptum. Συνεπώς, αποφασίστηκε το 1ο βραβείο να δοθεί στην 1η πρόταση της Εταιρείας Postscriptum, το 2ο βραβείο να δοθεί στην 1η πρόταση της Εταιρείας Sputnik Design Team – Linakis.digital / Michalis Christodoulou και το 3ο βραβείο να δοθεί στην πρόταση του κ. Δημήτρη Τζαβάρα (www.deworks.co/ Visual Communication Branding Design). Υπενθυμίζεται ότι για τα 3 πρώτα βραβεία το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» θα χορηγήσει αντίστοιχα το χρηματικό έπαθλο των 5.000, 3.000 και 2.000 €, με την ευγενική χορηγία του Εταιρικού του μέλους, της Εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.».

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και τα μέλη της επιτροπής ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό, που έδωσαν μια δυναμική και δημιουργική πνοή στο διαγωνισμό.

Οι βραβευόμενοι θα ειδοποιηθούν από το “ΔΙΑΖΩΜΑ” για την απονομή των βραβείων τους.

1ο βραβείο η 1η πρόταση της Εταιρείας Postscriptum

2ο βραβείο η 1η πρόταση της Εταιρείας Sputnik Design Team – Linakis.digital / Michalis Christodoulou

3ο βραβείο η 2η πρόταση του κ. Δημήτρη Τζαβάρα (www.deworks.co/ Visual Communication Branding Design)