Γρήγορη μετάβαση

Συνεργασία «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» με την ομάδα των δημιουργών της ελληνικής εφαρμογής Clio Muse

Το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει μια νέα συνεργασία του με την ομάδα των δημιουργών της ελληνικής εφαρμογής Clio Muse που αφορά πολιτιστικές ξεναγήσεις και περιπάτους στην Αθήνα για τους τουρίστες.

Η ομάδα αποτελείται από τους κ.κ. Δάφνη Τσεβρένη, απόφοιτο του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Γιάννη Νικολόπουλο, τελειόφοιτο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πάτρας και το Ανδρέα Φατούρο, απόφοιτο του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Η συνεργασία «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» και Clio Muse εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού προγράμματος «Πολιτιστικής διαδρομής στους χώρους φύσης και πολιτισμού που βρίσκονται κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού» και του αρχαιολογικού πάρκου Πάτρας. Με τη συνδρομή της Clio Muse, αλλά και των συνεργατών του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», κ.κ. Βαγγέλη Ευθυμίου, κινηματογραφιστή και Ευδόκιμου Φρέγκογλου, υπεύθυνου ψηφιακών εφαρμογών «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», θα δημιουργηθεί ένα video, μικρής διάρκειας, όπου θα απεικονίζεται τρισδιάστατα η διαδρομή, καθώς και ένας «ψηφιακός» προπομπός του αρχαιολογικού πάρκου.