Οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας
«Εντέλλεστε όπως»: Ποίημα του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη για τον Σταύρο Μπένο
Ο διάλογος του Θέμελη: Ντοκιμαντέρ του Βαγγέλη Ευθυμίου σε πρώτη προβολή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
«Τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής και της βιώσιμης ανάπτυξης»: Διάλεξη του Προέδρου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, Σταύρου Μπένου στον Δήμο Ηλιούπολης
Νέα Πρόσκληση Χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ηπείρου για τη «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο»
Συνεχίζοντας με συγκινητική συνέπεια το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης, η εταιρία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ενίσχυσε περαιτέρω τον «κουμπαρά» του αρχαίου θεάτρου της Μακύνειας με το ποσό των 8.000 ευρώ.
Παράλληλα, συνδιοργάνωσε -με τη ΛΣΤ Εφορεία Αρχαιοτήτων και το «ΔΙΑΖΩΜΑ»- εκδήλωση, τη δεύτερη κατά σειρά, για την προστασία του αρχαίου θεάτρου της Μακύνειας, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».