Γρήγορη μετάβαση

Περίπατος στο νέο Μυστρά μαζί με την Πνευματική Εστία Σπάρτης

Πηγή: apela.gr

Η δραστηριότητα εντάσσεται στον Κύκλο «Περπατώντας γνωρίζω την ιστορία του τόπου μου» και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα

Τη συνέχιση του Κύκλου: «Περπατώντας γνωρίζω την ιστορία του τόπου μου» ανακοίνωσε η Πνευματική Εστία Σπάρτης. Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται ο περίπατος στο νέο Μυστρά την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Πριν δυο χρόνια είχαμε περπατήσει στα σοκάκια τoυ βόρειου τμήματος του (νέου) Μυστρά και είχαμε συμφωνήσει ότι σύντομα θα περπατούσαμε και στο νότιο τμήμα του. Ήρθε όμως η πανδημία και μας χάλασε τα σχέδια.
Τώρα που κάπως ζέστανε ο καιρός, ξαναρχίζοντας τον Κύκλο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης «Περπατώντας γνωρίζω την ιστορία του τόπου μας» ξεκινάμε από τον (νέο) Μυστρά για να ολοκληρώσουμε την γνωριμία με τον τόσο ενδιαφέροντα αυτόν οικισμό. Ο Περίπατος θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, στις 6 Απριλίου, στις 5:00 το απόγευμα. Θα συγκεντρωθούμε στον Μυστρά, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Φωτογραφικών Μηχανών “ΤΑΚΗΣ ΑΪΒΑΛΗΣ”. Σας περιμένουμε!

Και μην ξεχάσετε τις μάσκες σας! Η πανδημία δεν ξορκίζεται με ευχολόγια από τηλεοράσεως…»