Στρατηγικό σχέδιο ενοποίησης και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Ερέτριας
Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου και του Mουσείου της Αρχαίας Μεσσήνης από πυρκαγιά
ΥΠΠΟ: Σχέδιο ενοποίησης και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Ερέτριας
Τίτλος: Έγκριση από τον Περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας της επικαιροποιημένης Στρατηγικής και του Επιχειρησιακού Σχεδίου Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Λιμνών και Ποταμών Δυτικής Μακεδονίας.
Έγκριση της Στρατηγικής «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Διαδρομής Πολιτισμού – Τουρισμού στη Θεσσαλία»
Οι “Dia(zoma)logues – The day after CoviDay” είναι μια σειρά ολιγόλεπτης διάρκειας συνεντεύξεων σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Πολιτιστικού Τουρισμού και επιχειρεί να «ανιχνεύσει» μέσα από την προσωπική εμπειρία και οπτική των ανθρώπων αυτών, την επίδραση της πανδημίας του Covid-19 στον κλάδο του πολιτιστικού τουρισμού. Απώτερος στόχος είναι να ακουστούν πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, ικανές να χαρίσουν μια αισιόδοξη ματιά για το μέλλον.
Το project το υλοποιεί ο κ. Ηλίας Χάντζος, Σύμβουλος Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πολιτιστικών Διαδρομών στο Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».
Οι σημερινοί του καλεσμένοι, είναι οι ιδρυτές του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, που είναι μία εθελοντική και μη κερδοσκοπική δράση που στόχο έχει την κατάρτιση των ανθρώπων του τουρισμού. Ο κ. Ανδρέας Ζαγάκος (επιχειρηματίας της εστίασης) και ο κ. Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος (εργαζόμενος στον κλάδο της ξενοδοχείας), μας μίλησαν για την αξία των συνεργειών και του εθελοντισμού.
Mπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη εδώ ή να την παρακολουθήσετε παρακάτω σε video: