Γρήγορη μετάβαση

8η Συνάντηση εταιρικών μελών

8η Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη

4η Συνάντηση των μελετητών με την τοπική κοινωνία και τους θεσμούς της Βόρειας Εύβοιας

«Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει»

Παρασκευή 3 – Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Αιδηψός, «Thermae Sylla Spa Wellness Hotel»

Η 8η Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη  θα συνδυαστεί με την 4η Συνάντηση των μελετητών με την τοπική κοινωνία και του φορείς της Βόρειας Εύβοιας και θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Ιουνίου στα Λουτρά Αιδηψού.

Το τριήμερο αυτό είναι μία συνδιοργάνωση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και του Εταιρικού Μέλους του Σωματείου, «Κτήμα Γεροβασιλείου».

Η εκδήλωση του Ιουνίου θα είναι μία μεγάλη «γιορτή» για την Βόρεια Εύβοια με κεντρικό μήνυμα «Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει». Το τριήμερο θα είναι επικεντρωμένο στην επιχειρηματικότητα, ως κινητήρια δύναμη για την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας, καθώς και στις μεταρρυθμίσεις που θα στηρίξουν το εγχείρημά μας.

Επίσης, θα παρουσιαστεί η μεγάλη και σπουδαία συμβολή των Εταιρικών Μελών του Σωματείου και όλου του Χορηγικού Κινήματος της χώρας στην οικοδόμηση και υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, καθώς με τη δική τους στήριξη ανατέθηκαν 13 μελέτες όλων των θεματικών κύκλων.

Σήμερα, βρισκόμαστε στην πιο δημιουργική φάση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, όπου εξελίσσονται και έχουν ήδη «αγκαλιαστεί» από την τοπική κοινωνία τα έργα Φωτοδότες, τα οποία θα δώσουν τις πρώτες εικόνες από το μέλλον της περιοχής και το μεταρρυθμιστικό σχέδιο αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας που θα αποτελέσει το έναυσμα για να μεταδοθεί σε όλη τη χώρα ένα ευρύ φάσμα μεταρρυθμίσεων.

Το πρόγραμμα Ανασυγκρότησης αποτελεί το πνευματικό και βιωματικό φορτίο του Διαζώματος, που είναι η συλλογική μας προίκα, μετουσιωμένο σε συγκεκριμένα έργα και δράσεις. Η Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας υλοποιείται με συγκεκριμένη μεθοδολογία που «υπηρετεί» την τριπλή αειφορία: περιβαλλοντική, κοινωνική, και τέλος οικονομική που εξασφαλίζει τους όρους οικονομικής βιωσιμότητας, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να επιτύχουμε τα δύο προηγούμενα.

Οι εργασίες του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν στο «Thermae Sylla Spa Wellness Hotel» σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Το πρόγραμμα θα διαρθρωθεί  στις παρακάτω τέσσερις ενότητες,

  • Παρασκευή 3/06 και ώρα 18:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ. με τίτλο «Είμαστε όλοι εδώ».
  • Σάββατο 4/06 και ώρα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. με τίτλο «Η Οικοδόμηση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης – Ο.Χ.Ε για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας».
  • Σάββατο 4/06 και ώρα 17:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ. με τίτλο  «Οι Σπινθήρες της Ανάπτυξης».
  • Κυριακή 5/06 και ώρα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. με τίτλο «Ουτοπία είναι μία πρόωρη αλήθεια. Η ματιά μας για το μέλλον του Διαζώματος». 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί  (βλ. εδώ).

Σχετικά δελτία τύπου – ανακοινώσεις:

Παρουσίαση Πλατφόρμας Crowdfunding – 8η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ

MEET YOUR MAKERS & ΕΥΒΟΙΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο ταξίδι γευσιγνωσίας

«Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει» – Ολοκληρώθηκε η 8η Συνάντηση των Εταιρικών Μελών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και η 4η Συνάντηση των μελετητών με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της Βόρειας Εύβοιας

Τα ”Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας” – Πρόγραμμα Crowdfunding

Διαδικτυακή Παρακολούθηση Εκδήλωσης «Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει» | Λουτρά Αιδηψού 3-5 Ιουνίου 2022

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΔΙΑΖΩΜΑ»: «Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει» – 3 – 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 / Πρακτικό

  • Ελαιόδεντρο/ Φωτογραφία: Γιώργος Ζαρζώνης
  • Φωτογραφία: Γιώργος Ζαρζώνης

4η Συνάντηση με τους θεσμούς και πολίτες της Β. Εύβοιας & 8η Συνάντηση Εταιρικών Μελών