Γρήγορη μετάβαση

Cosmote Κινητές Τηλεπικοινωνίες A.E.

H Cosmote είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με 8 εκατομμύρια συνδρομητές. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Αθήνα και είναι 100% θυγατρική του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Έχει αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες σε δύο ακόμη χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μέσω θυγατρικών: την Telekom Αλβανία και την Telekom Ρουμανία που απευθύνονται σε μία διευρυμένη αγορά 45 εκατομμυρίων ανθρώπων. Στο σύνολο των 2 αυτών χωρών η Cosmote εξυπηρετεί περίπου 20,4 εκατομμύρια πελάτες.

Η COSMOTE A.E. xρηματοδοτεί την Μελέτη Ψηφιακής Στρατηγικής για τον Πολιτισμό με το ποσό των 50,000€. Ακόμη, σε συνεργασία με το ΥΠΠΟ.Α. και τον OTE History σχεδιάζουν σειρά ντοκυμαντέρ με θέμα εξέχουσες προσωπικότητες της αρχαιολογικής κοινότητας.

Ετήσια Συνδρομή: €15.000

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε

Ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς των έργων EPC, της Μεταλλουργίας & Μεταλλείων και της Ενέργειας, ενώ παράλληλα διαθέτει σημαντική διεθνή δραστηριότητα.

Ετήσια Συνδρομή: €10.000

Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου

Το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν ο Παύλος και η Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου το 1999. Το Ίδρυμα έχει ως προτεραιότητές του την προβολή της ελληνικής τέχνης, τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, την προαγωγή της εκπαίδευσης, καθώς και την ανάληψη και υποστήριξη δράσεων που αφορούν λιγότερο προνομιούχα άτομα και κοινωφελείς φορείς.
Κεντρικό πόλο δραστηριοτήτων του Ιδρύματος αποτελεί το Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, το έργο της αγάπης του ζεύγους για τον ελληνικό πολιτισμό και της έγνοιας του να παραμείνει η πολιτιστική μας κληρονομιά στην Ελλάδα. Η αγάπη αυτή τους οδήγησε στο να δωρίσουν την πολύτιμη συλλογή τους στο Ελληνικό Κράτος το 1972 και να ιδρυθεί το Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.

Το Ίδρυμα χρηματοδότησε τη μελέτη για την αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου της Λάρισας με το ποσό των 10,000€, τη μελέτη αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης με το ποσό των 10,000€ και τη μελέτη για τον ηλεκτροφωτισμό του αρχαιολογικού χώρου της Μεσσήνης με το ποσό των 10,000€.

Ετήσια Συνδρομή: €10.000

ELPEN - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η ELPEN είναι τον 21ο αιώνα η κορυφαία Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ανάμεσα στις εγχώριες φαρμακοβιομηχανίες. Σήμερα η εταιρεία κατατάσσεται στη 6η θέση σε μια αγορά με 400 και πλέον φαρμακευτικές εταιρείες, εγχώριες και πολυεθνικές.

Ετήσια Συνδρομή: €10.000

ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Ο Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και δομικών υλικών, με καθετοποιημένη παραγωγή και 110 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας.

Με έδρα την Ελλάδα, ο Όμιλος διαθέτει εργοστάσια τσιμέντου σε εννέα χώρες, απασχολεί περισσότερους από 5.500 εργαζομένους.

Ετήσια Συνδρομή: €10.000

Αττική Οδός A.E

Η Αττική Οδός είναι ένα πρωτοποριακό έργο που κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της παραχώρησης και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συγχρηματοδοτούμενα οδικά έργα της Ευρώπης. Ανήκει στην πρώτη γενιά των συγχρηματοδοτούμενων έργων που δημοπρατήθηκαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του΄90 και επί της ουσίας άνοιξε το δρόμο και έθεσε τις βάσεις για το μέλλον των επιτυχημένων συμβάσεων παραχώρησης, στην ελληνική επικράτεια αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.

Ετήσια Συνδρομή: €10.000

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τη συνέχιση της κληρονομιάς και της αφοσίωσης του Ιωάννη Σ. Λάτση στην υλοποίηση κοινωφελών έργων.

Το Ίδρυμα σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί προγράμματα τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως εκπαίδευση, επιστήμη, τέχνες και πολιτισμός και κοινωνική πρόνοια και ανάπτυξη, αναπτύσσοντας συνεργασίες με φορείς της κοινωνίας των πολιτών καθώς και με κομβικής σημασίας οργανισμούς των πεδίων αυτών.

Ετήσια Συνδρομή: €10.000

FOURLIS - Όμιλος εταιριών

Ο όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Στρατηγική του είναι η ανάπτυξη εταιριών με έμφαση κυρίως στο λιανικό εμπόριο αλλά και στο χονδρικό εμπόριο.

Ο όμιλος FOURLIS δραστηριοποιείται σε τέσσερις βασικούς κλάδους. Την Λιανική οικιακού εξοπλισμού (IKEA), την Λιανική αθλητικών ειδών (INTERSPORT), την Λιανική ειδών ένδυσης και αξεσουάρ (NEW LOOK) και τη Χονδρική ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών (General Electric, Liebherr, Korting).

Είναι εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και συμβάλλει στην  ανάδειξη  της  πολιτιστικής κληρονομιάς  του αρχαιολογικού χώρου της Νεμέας και ιδιαίτερα στην ανάδειξη του ναού του Διός. Επίσης, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με οδηγό την αγάπη της για το θέατρο, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους φίλους της να απολαύσουν μια ψυχαγωγική, διαδραστική αλλά κυρίως εκπαιδευτική παράσταση το «Ένα μπαούλο Θέατρο» από την Κοιν.Σ.Επ. «πράματα & θάματα», σε συνεργασία με το «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ALPHA BANK

Ο Όμιλος Alpha Bank είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια και τη διεθνή τραπεζική αγορά. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της λιανικής τραπεζικής, της τραπεζικής μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, της διαχειρίσεως κεφαλαίων και private banking, της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων, της επενδυτικής τραπεζικής, των χρηματιστηριακών εργασιών και της διαχειρίσεως ακίνητης περιουσίας.

Είναι εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και συμβάλλει στην αποκατάσταση του αρχαιολογικού χώρου της Μεσσήνης και κυρίως στην αποκατάσταση της Αρκαδικής Πύλης. Ακόμη, υποστηρίζει την δημιουργία της νέας εκπαιδευτικής πλατφόρμας που είναι υπο κατασκευή από το Διάζωμα και προβάλλει το έργο του σωματείου μέσα από σχετικά video σε οθόνες των καταστημάτων της.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ATTICA BANK

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1925 και είναι σήμερα ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Ελλάδα που διαθέτει ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο αποτελούμενο, αυτή τη στιγμή, από 79 καταστήματα.

Είναι εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και συμμετέχει σε  δύο  προγράμματα: στο  αρχαιολογικό  πάρκο  και  το  θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας, με τη χρηματοδότηση μελέτης με το ποσό των 16.000 ευρώ, αλλά και στο θέατρο του Ορχομενού Αρκαδίας, με τη χρηματοδότηση μελέτης με το ποσό των 30.000 ευρώ.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΒΙΚΟΣ Α.Ε. - ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία Βίκος ως εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ συμβάλλει ενεργά στην πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου. Υποστήριξε με το ποσό των 10,000 ευρώ το crowdfunding (act4greece my Kassopi) για τις μελέτες αποκατάστασης του αρχαιολογικού χώρου της Κασσώπης και χρηματοδοτεί τις δωρεάν μαθητικές επισκέψεις μαθητών 18 σχολείων της Περιφέρειας Ηπείρου στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας δραστηριοποιείται ενεργά σε 12 χώρες και περιλαμβάνει, εκτός της ΕΤΕ, 9 τράπεζες και 64 θυγατρικές εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών και λοιπών υπηρεσιών, απασχολώντας συνολικά 35.227 εργαζόμενους. Διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό (1.233 μονάδες) καθώς και το πληρέστερο δίκτυο στην Ελλάδα, με 529 καταστήματα και 1.401 ΑΤΜ (στοιχεία 30.06.2014).

Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας έχοντας αναλάβει το ρόλο ενός υπεύθυνου “πολίτη” απέναντι στην κοινωνία, σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής, από το 1841 μέχρι σήμερα, αποδεικνύει το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της σε ό,τι αφορά το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, την ανάπτυξη της κοινωνίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τη διάσωση και τη διαφύλαξη του ελληνικού πολιτισμού, τη συνεισφορά στα γράμματα και τις τέχνες και βεβαίως την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Εθνική Τράπεζα είναι εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και υποστηρίζει την ανασκαφή και αναστήλωση της αρχαίας Μεσσήνης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας  αυτής,  χρηματοδότησε και  την  έκδοση  ενός  μικρού  βιβλίου  για  την αρχαία Μεσσήνη. Ακόμη, η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε μελέτη για τη δημιουργία του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού Βοιωτίας με το ποσό των 30,000 ευρώ και με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Act4Greece   στήριξε την επιτυχημένη δράση συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding)  για τη συγκέντρωση των 80,000 ευρώ  που απαιτούνται για τη χρηματοδότηση της εκπόνησης των μελετών αποκατάστασης  του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

TEMES - COSTA NAVARINO

Η ΤΕΜΕS είναι ο φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, του πρώτου ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, που συμβάλλει στην καθιέρωση της Μεσσηνίας ως τουριστικής περιοχής υψηλής ποιότητας και παγκοσμίου φήμης. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία.

Ως εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ υποστηρίζει την  αποκατάσταση  των  μνημείων  του αρχαιολογικού χώρου της Μεσσήνης. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται η δημιουργία εφαρμογής επιδαπέδιου χάρτη στο χώρο του ξενοδοχείου για την ανάδειξη των μνημείων της Μεσσηνίας. Επίσης, η TEΜES-Costa Navarino, υποστήριξε το crowdfunding my Kassopi με την τοποθέτηση info kiosk στο χώρο του ξενοδοχείου  για να διευκολύνει στην χρήση της πλατφόρμας act4Greece .

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ZARA ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ

Η αλυσίδα Zara είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εταιρείες μόδας. Ανήκει στην , έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους διανομής παγκοσμίως.
Ο πελάτης αποτελεί το κέντρο του ιδιαίτερου επιχειρηματικού μοντέλου, το οποίο αποτελείται από τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διανομή και την πώληση μέσω του δικού της μεγάλου δικτύου καταστημάτων.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1973 και αποτελεί ένα από τα πρώτα κοινωφελή ιδρύματα που συστάθηκαν στην Ελλάδα. Το ίδρυμα στηρίζει την εκπαίδευση και την έρευνα, την υγεία και την περίθαλψη, την προστασία του περιβάλλοντος και μία ισχυρή και ανεξάρτητη κοινωνία των πολιτών. Ως εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ έχει διαθέσει χρήματα για την τρισδιάστατη απεικόνιση των αρχαίων θεάτρων στα Άβδηρα και τη Σαμοθράκη. Επίσης, έχει αναλάβει την επαγγελματική κάλυψη από την Blod όλων των εκδηλώσεων του Διαζώματος, και υποστήριξε το crowdfunding My Kassopi με το ποσό των 2.500 €.

 

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ

Η ΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1978, με αντικείμενο εργασιών την Αντιπροσωπεία, Εισαγωγή και Εμπορία Μηχανημάτων. Στα πλαίσια των εργασιών της, αντιπροσωπεύει διάφορους Οίκους του εξωτερικού (Ευρώπης και ΗΠΑ), σε βαρέα οχήματα, αυτόνομες φωτιστικές μονάδες με Η/Ζ, ανταλλακτικά επιγείων μέσων Ενόπλων Δυνάμεων κ.α.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

 

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. επελέγη κατόπιν διαγωνισμού από το ΥΠΕΧΩΔΕ για να σχεδιάσει, να χρηματοδοτήσει, να κατασκευάσει και να λειτουργήσει τον αυτοκινητόδρομο για μια περίοδο 30 ετών, με αφετηρία το έτος 2008. Οι εταιρίες που μετέχουν στην ανώνυμη εταιρεία διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση παρόμοιων μεγάλων έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Ολυμπία Οδός είναι ένα από τα σημαντικότερα εθνικά έργα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της Ηπείρου.

Η Ολυμπία Οδός συνεργάζεται από το 2014 με το σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ για την ανάδειξη της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ολυμπίας Οδού.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

AEGEAN AIRLINES

Η Aegean Airlines ιδρύθηκε το 1987 ως Aegean Aviation από τον επιχειρηματία Νικόλαο Σιμιγδαλά. Ο Όμιλος Βασιλάκη την απέκτησε το 1994.  Το Μάρτιο του 1999 ιδρύθηκε και επίσημα η Aegean Airlines και ξεκίνησε τις πρώτες πτήσεις της από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, χρησιμοποιώντας δύο ιδιόκτητα αεροσκάφη jet Avro RJ 100 της βρετανικής BAe Systems. Το 2001 συγχωνεύτηκε με την άλλη μεγάλη ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρεία Cronus Airlines και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη ιδιωτική ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Η Aegean ανακοίνωσε στις 26 Μαΐου 2009 την υπογραφή συμφωνίας για την είσοδό της στην διεθνή αεροπορική συμμαχία Star Alliance. Έκτοτε η Aegean είναι πλήρες μέλος της συμμαχίας. Στις 9 Οκτωβρίου 2013 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έγκρισή της σχετικά με την απορρόφηση της αεροπορικής εταιρείας Olympic Air από την Aegean Airlines, δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας.

Είναι εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και υποστηρίζει έμπρακτα το έργο του, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης, την προβολή video διάρκειας 3 λεπτών σε πτήσεις εξωτερικού και υποστηρίζοντας το έργο προστασίας και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΝΕΑ ΟΔΟΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ

Η Κεντρική Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος – Ε65».  Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός». Πρωταρχικός στόχος η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ποιότητας.

Οι εταιρίες έχουν αναλάβει την δημιουργία ψηφιακού πανοράματος για την ΠΑΘΕ και την Ιονία Οδό  με σημεία Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος (clio muse). Την δημιουργία Info kiosk σε ΣΕΑ με πιλοτική εφαρμογή στο ΣΕΑ Σείριος. Τη χρηματοδότηση μελέτης υποβάθρου που καταγράφει τα έσοδα της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ηπείρου, καθώς και τη χρηματοδότηση μελέτης για το Τοπικό Σύμφωνο Ανάπτυξης Πολιτιστικής Διαδρομής Ηπείρου.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών

Ο ΣΕΒ διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον μετασχηματισμό της Ελλάδας σε μια παραγωγική, εξωστρεφή και ανταγωνιστική οικονομία, ως ανεξάρτητος και υπεύθυνος εκπρόσωπος της ιδιωτικής οικονομίας.  Ο ΣΕΒ, ως κοινωνικός εταίρος που πιστεύει στη λειτουργία των θεσμών, προωθεί στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και της Ε.Ε. τις απόψεις και θέσεις της επιχειρηματικής κοινότητας .Διαμορφώνει θέσεις, αναλύσεις και προτάσεις πολιτικής για την οικονομία, τη βιομηχανία, την καινοτομία, την απασχόληση, την παιδεία και τις εργασιακές δεξιότητες, τον κοινωνικό διάλογο, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την εταιρική υπευθυνότητα.
Ο ΣΕΒ δικτυώνει τα μέλη του μεταξύ τους & με τα κέντρα αποφάσεων (εγχώρια και διεθνή), με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η AB δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας τροφίμων και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα.

Υποστηρίζει το έργο του Διαζώματος μέσω της προώθησης των δράσεων του σωματείου στα social media.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. είναι η εταιρεία που ανέλαβε τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη.  Ο συνολικού μήκους 205 χλμ. αυτοκινητόδρομος αποτελεί το πρώτο από τα οδικά έργα που κατασκευάζονται με Σύμβαση Παραχώρησης το οποίο ολοκληρώθηκε και μάλιστα από αμιγώς ελληνικά χέρια. Η ολοκλήρωσή του φέρνει πλέον την Πελοπόννησο πιο κοντά στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μειώνοντας δραστικά τους χρόνους διαδρομής μεταξύ των προορισμών που εξυπηρετεί, ενώ αυξάνει θεαματικά το επίπεδο οδικής ασφάλειας των μετακινουμένων.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Eurobank

Ο όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε επτά χώρες, σύνολο ενεργητικού ?66,4 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 15.958 εργαζόμενους. Με συνολικό δίκτυο 896 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.  Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο private banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

 

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Η εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. (ΔΑΑ) ιδρύθηκε το 1996, μέσω της σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Η Σύμβαση Ανάπτυξης Αεροδρομίου (ΣΑΑ), που κυρώθηκε από τον ελληνικό Νόμο 2338/95, προβλέπει την τριακονταετή εκχώρηση της επικαρπίας, δηλαδή το αποκλειστικό δικαίωμα κατοχής και χρήσης του ακινήτου για τη «μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, ολοκλήρωση, θέση σε λειτουργία, συντήρηση, λειτουργία, διοίκηση και ανάπτυξη του αεροδρομίου». Ο ΔΑΑ διοικείται και λειτουργεί ως εταιρεία του ιδιωτικού τομέα, με το Ελληνικό Δημόσιο να κατέχει το 55% των μετοχών και το υπόλοιπο 45% να βρίσκεται στην κατοχή ιδιωτών.

Με όχημα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει, Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι κάτοχος σημαντικότατου αριθμού διεθνών διακρίσεων και βραβείων. Σήμερα, στην περιοχή του αεροδρομίου, δραστηριοποιείται μία μοναδική επιχειρηματική οντότητα οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας για ολόκληρη την Αττική.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Όμιλος Quest

Ο Όμιλος Quest είναι ένας από τους μεγαλύτερους, δυναμικά αναπτυσσόμενος σε στέρεη οικονομική βάση, Ελληνικός Όμιλος Εταιρειών. H Quest Συμμετοχών μητρική εταιρεία του Ομίλου, ιδρύθηκε το 1981 ως Info-Quest και είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998. Πρωτοπόρος στον τομέα της Τεχνολογίας, ο Όμιλος Quest, έχει συνδέσει επί 40 χρόνια το όνομά του με την ανάπτυξη της αγοράς της Πληροφορικής αλλά και με την εισαγωγή και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Σήμερα οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στους τομείς του Εμπορίου Προϊόντων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, τις Υπηρεσίες Πληροφορικής, των προϊόντων κλιματισμού, των Ταχυμεταφορών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και της Πράσινης Ενέργειας, με παρουσία στην Ελλάδα, την Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την Ευρώπη. Στοχεύοντας στην καινοτόμο δημιουργία αξίας μέσω της επιχειρηματικής αριστείας , ο Όμιλος και οι Εταιρείες του προσδοκούν να πρωταγωνιστούν στις αγορές που δραστηριοποιούνται, αναπτυσσόμενοι με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους και τις αξίες του Ομίλου.

Info Quest Technologies: #1 διανομέας ICT και Mobility/IoT προϊόντων και Cloud υπηρεσιών

Uni Systems: Ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού με projects σε 25+ χώρες

iSquare: Επίσημος Διανομέας προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο

iStorm: Αλυσίδα Καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα και την Κύπρο

Quest Online – www.you.gr: Ηλεκτρονικό Κατάστημα με 20.000+ προϊόντα

Clima Quest: Αποκλειστικός διανομέας των κλιματιστικών Gree στην Ελλάδα

ACS Courier: #1 Ελληνική εταιρεία Courier

Quest Energy: Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας

 

 

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

ELVALHALCOR Α.Ε.

Η ElvalHalcor A.E. είναι κορυφαίος βιομηχανικός παραγωγός διεθνώς στον κλάδο του αλουμινίου και του χαλκού.

Η ElvalHalcor συστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, μέσω της συγχώνευσης της Elval, μίας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βιομηχανίες έλασης αλουμινίου και της Halcor του μεγαλύτερου παραγωγού σωλήνων χαλκού στην Ευρώπη. Η Εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Sales Promotion Center

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Α.Ε.

Το Sales Promotion Center δεν αποτελεί απλά τον leader στο χώρο παροχής ολοκληρωμένων και αποκλειστικά εξειδικευμένων υπηρεσιών προώθησης πωλήσεων και marketing. Από το 1978 ακολουθεί τα τελευταία trends στο διεθνή χώρο, συνδυάζει και παράγει συνεχώς νέα εργαλεία που του επιτρέπουν, προσαρμοζόμενο στα δεδομένα του εκάστοτε πελάτη, της χώρας και της εποχής, να δοκιμάζει ρεαλιστικές, καινοτόμες προτάσεις με στόχο τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που αναλαμβάνονται. Γι’ αυτό άλλωστε και το Sales Promotion Center σε όλη του την πορεία έχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του κλάδου στην Ελλάδα, αποτελώντας υπόδειγμα αναφοράς, διαπλάθοντας & διαμορφώνοντας πρακτικές ως πρωτοπόρο στο χώρο του.

Σώστρατου 21-23, 11743

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ – MARKETING

Tηλ: 210 9249180

 

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Κτήμα Γεροβασιλείου

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, στις πλαγιές της Επανομής ευδοκιμεί χρόνια τώρα, ένας ιδιόκτητος και φροντισμένος αμπελώνας 720 στρεμμάτων με εκλεκτές ποικιλίες. Στο Κτήμα Γεροβασιλείου η καλλιέργεια του αμπελώνα γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα και συνεχείς πειραματισμούς στη μελέτη ελληνικών και διεθνών γνωστών και άγνωστων ποικιλιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας συμπορεύεται με την παράδοση σε όλη τη διάρκεια της αμπελοκαλλιέργειας και της οινοποίησης. Ο στόχος είναι η παραγωγή ποιοτικών κρασιών από τον ιδιόκτητο αμπελώνα με τα τυπικά χαρακτηριστικά του μικροκλίματος (terroir) της περιοχής.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Lidl Ελλάς & Σια Ο.Ε.

Η Lidl Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1999. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 6600 εργαζομένους, ενώ το δίκτυό της αριθμεί 229 καταστήματα και 5 υπερσύγχρονα εφοδιαστικά κέντρα. Συγκαταλέγεται για 5η συνεχή χρονιά στις «The Most Sustainable Companies in Greece», ενώ λαμβάνει για 6η συνεχόμενη χρονιά τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

Ο ΣΕΤΕ, ως κοινωνικός εταίρος από το 2013, εκπροσωπεί τις πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στην τουριστική οικονομία και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων. Ο ΣΕΤΕ ως σύγχρονος κοινωνικός εταίρος συνεχίζει να υλοποιεί με προσήλωση το έργο του το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργική παρέμβαση, τον εποικοδομητικό διάλογο και τη συμβουλευτική προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού με κύριο στόχο τη μεγιστοποίηση της συνεισφοράς του Τουρισμού στην εθνική οικονομία, στην απασχόληση, στην κοινωνική συνοχή, στις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.

Ο Σύνδεσμος έχει ενεργοποιήσει πλήρως τους δύο σύγχρονους επιχειρησιακούς του βραχίονες την Marketing Greece για την προώθηση των μικρών επιχειρήσεων και του συνόλου των προορισμών, και το ΙΝΣΕΤΕ για την παραγωγή και ανάλυση στοιχείων (SETE Intelligence), καθώς και τη δημιουργία προτύπων ποιότητας και μεγάλης κλίμακας εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ο ΣΕΤΕ εργάζεται με όραμα, σχέδιο και στρατηγικές συμμαχίες για τον βασικό πυλώνα της οικονομίας, τον ελληνικό τουρισμό.

 

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Όμιλος economia

Στον Όμιλο economia – Εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ εκδίδουμε οικονομικά περιοδικά, βιβλία και λευκώματα, διοργανώνουμε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες και φροντίζουμε για την αξιοποίηση του ιστορικού αρχείου Βοβολίνη. Βασικό αντικείμενο του ομίλου είναι η πορεία και εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Όμιλος INTERAMERICAN

Ιδρύθηκε το 1969 και για 44 χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά. Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας. 1η σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και 2η επί συνόλου αγοράς.
Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, στην Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ως εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ συμμετέχει στο ολοκληρωμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα ανάδειξης του Ασκληπιείου της Επιδαύρου. Για την ωρίμανση του έργου η Interamerican χρηματοδοτεί με το ποσό των 40.000 ευρώ τη ”Μελέτη διαμόρφωσης και ανάπλασης διαδρομών περιήγησης στο φυσικό περιβάλλον του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και του περιβάλλοντος χώρου του”, που εκπονείται από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

OPTIMA ΑΕ

Από το 1974 έως σήμερα, η εταιρία αναπτύχθηκε μεθοδικά, με συγκεκριμένη στρατηγική, προσήλωση στους στόχους της και σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς, από μια δυναμική ομάδα που συνεχίζει, άοκνα, το όραμα των εμπνευστών της.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

METRO ΑΕΒΕ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO. Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα Ελληνικών συμφερόντων. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας προέρχεται από δύο βασικές κατηγορίες καταστημάτων: τις πωλήσεις Λιανικής μέσα από τα My Market και τις πωλήσεις Χονδρικής μέσα από τα METRO Cash & Carry.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι μία από τις πιο σύγχρονες εταιρίες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Ήπειρο, στον Αμμότοπο ‘Αρτας.  Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται ετησίως περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συσκευασίας. Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ στην ελληνική αγορά είναι η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιριών.

 

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Sani Resort

To Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο. Το Sani Resort δεν είναι ένας συνηθισμένος προορισμός. Σε ένα φυσικό περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία, μπορείτε να χαρείτε την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ευζωία. Κοντά μας θα ανακαλύψετε ξανά τη χαρά της ζωής.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Kosmesis – Aesthetic Plastic Surgery Center

Κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής με περισσότερο από 20 χρόνια συνεχούς εκπαίδευσης και εφαρμογής των τελευταίων επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) ιδρύθηκε το 1919, ως αποτέλεσμα της ανάγκης επαγγελματικής και συνδικαλιστικής συσπείρωσης των ελλήνων επαγγελματοβιοτεχνών με την αρχική επωνυμία “Ένωση Βιοτεχνών Ελλάδας”.

Η ΓΣΕΒΕΕ είναι τριτοβάθμια πανελλαδική οργάνωση εργοδοτών και ένας από τους βασικούς κοινωνικούς εταίρους που συνυπογράφουν την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ,ΣΕΤΕ).

Αποτελεί το ανώτατο και μαζικότερο συνδικαλιστικό όργανο των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων όλης της χώρας.
Δραστηριοποιείται στην προαγωγή και κατοχύρωση των επαγγελματικών, οικονομικών, πολιτιστικών και κοινωνικών γενικότερα συμφερόντων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών (ΜΜΕ).

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε.

Η FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε. δημιουργήθηκε το 1986 από τον κύριο Αναστάσιο Αναστασίου,  με σκοπό το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής. Βασικό μέλημα του ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια, τα οποία να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων.

Σύντομα η FREZYDERM, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων της αλλά και την ανάπτυξη νέων που θα ικανοποιούν ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των γιατρών, δημιούργησε το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης δερμοκαλλυντικών προϊόντων, το οποίο στη συνέχεια ανέπτυξε συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια με σκοπό τη μελέτη και αξιολόγηση των προϊόντων της, όπως επίσης και την ανταλλαγή πληροφοριών και νέων δεδομένων που αφορούν όλους τους τύπους των καλλυντικών προϊόντων.

Το 2002 εγκαινιάστηκε το ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής δερμοκαλλυντικών, μια σύγχρονη και άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων, εναρμονισμένη στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το εργοστάσιο διαθέτει ερευνητικά εργαστήρια στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένους και απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες, καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής καθώς και αποθηκευτικούς χώρους πρώτων υλών και έτοιμου προϊόντος.

Βάσει μελετών που εκπονήθηκαν για αρκετά χρόνια σε Παιδίατρους και Δερματολόγους, η εταιρεία μας κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές στον τομέα της Επιστημονικής Ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού.

Τα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς μας οδήγησαν στην δημιουργία Τμήματος Πωλήσεων. Το δίκτυό μας αναπτύσσεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με ένα κύκλο 4.500 φαρμακείων που αναπτύσσουν το brand name της FREZYDERM ημέρα με την ημέρα, καταλαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στο ράφι του φαρμακοποιού.

Το 2009 η FREZYDERM εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη Βιολογική Βρεφική Διατροφή με αποκλειστική διάθεση στα Φαρμακεία. Τον Ιανουάριο του 2009 παρουσίασε το πρώτο Βιολογικό Βρεφικό Γάλα Frezylac και στη συνέχεια, τον Μάιο του 2010, η σειρά Βιολογικής Βρεφικής Διατροφής συμπληρώθηκε με τις Βρεφικές Κρέμες Βιολογικής Προέλευσης Frezylac.

Πέραν της ελληνικής αγοράς τα προϊόντα μας έχουν επιτυχώς διεισδύσει σε διεθνείς αγορές στην Μέση Ανατολή, στον Καναδά, στα Βαλκάνια, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σήμερα η FREZYDERM διοικείται από τους γιους του ιδρυτή της, Ιωάννη και Ευθύμιο Αναστασίου και παραμένει στενός συνεργάτης αρκετών ειδικοτήτων Ιατρών, όπως είναι οι Παιδίατροι, οι Γυναικολόγοι, οι Δερματολόγοι ενώ καθημερινά υποστηρίζει έμπρακτα τη συνεργασία της με το Ελληνικό Φαρμακείο.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Symbeeosis

Η Symbeeosis είναι μια εταιρία με ολιστική προσέγγιση που προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής φύσης, φροντίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα των μελισσών, των φυτών, του ανθρώπου και του πλανήτη.

Όπως, λέει και ο Ιπποκράτης:
«το φάρμακο σου, η τροφή σου.»
Αυτό είναι το μυστικό για τη μακροζωία.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος λειτουργεί από το 1935 ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Είναι νομοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα τουρισμού έχει εκ του νόμου ως μέλη όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και τις οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις της χώρας.

Ετήσια Συνδρομή: €3.000

Ίδρυμα "Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου"

Χρηματοδότηση Μελέτης υλοποίησης της ανασυγκρότησης αγροδιατροφικού τομέα Β. Εύβοιας.

Χορηγούμενο ποσό: €180.000

ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ

Χρηματοδότηση μελετών Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΕΠΣ)  των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Χορηγούμενο ποσό: €124.000

Ανδριοπούλου Πολυτίμη

19/04/2017

Χορηγούμενο ποσό: €102.150

ΕΛΠΕΝ

Χρηματοδότηση μελέτης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΕΠΣ) του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου

Χρηματοδότηση μελέτης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΕΠΣ) του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Όμιλος ΦΟΥΡΛΗΣ

Χρηματοδότηση της μελέτης «Master Plan για το Νέο Δάσος».

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

ELPEN A.E.

Χορηγούμενο ποσό: €81.500

ElvalHalcor

  • Χρηματοδότηση της μελέτης «Master Plan για το Νέο Δάσος»
  • Συνοδευτική μελέτη εξειδίκευσης του συνολικού Master Plan για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας -ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ

Χορηγούμενο ποσό: €62.000

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σπύρου Λάτση

  • Χρηματοδότηση της Μελέτης για το Ψηφιακό Κύμα και την Πράσινη Ζώνη
  • Χρηματοδότηση της Μελέτης για το Χώρο Καινοτομίας

Χορηγούμενο ποσό: €60.000

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Χορηγούμενο ποσό: €55.940

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €52.400

Cosmote

Χορηγούμενο ποσό: €52.200

Τράπεζα Αττικής

Χορηγούμενο ποσό: €50.800

Temes - Costa Navarino

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ

Χρηματοδότηση μελετών Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΕΠΣ)  των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

FOURLIS Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €40.000

ΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ (Αλεξόπουλος Θωμάς)

Χορηγούμενο ποσό: €40.000

Όμιλος ΟΤΕ

Χρηματοδότηση για τη Δημιουργία της Πλατφόρμας EVIA META

Χορηγούμενο ποσό: €40.000

Ελληνικά Πετρέλαια

Χορηγούμενο ποσό: €34.000

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Χρηματοδότηση μελέτης για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Marketing για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Εύβοιας.

Χορηγούμενο ποσό: €30.000

Alpha Bank

Χορηγούμενο ποσό: €29.880

Ολυμπία Οδός

Χορηγούμενο ποσό: €29.840

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Χορηγούμενο ποσό: €29.700

Ε.Ν.Α.Ε

Χορηγούμενο ποσό: €25.000

Proton Bank

Χορηγούμενο ποσό: €25.000

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Χορηγούμενο ποσό: €25.000

ΒΙΚΟΣ Α.Ε. - ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ

Χορηγούμενο ποσό: €25.000

ZARA ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ

Χορηγούμενο ποσό: €25.000

Όμιλος ΙΝΤΕRAMERICAN

Χρηματοδότηση Μελέτης αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού για τον πολιτισμό

Χορηγούμενο ποσό: €24.000

Νέα Οδός

Χορηγούμενο ποσό: €21.408

Ίδρυμα Μποδοσάκη

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1972 και είναι ένα από τα πιο γνωστά κοινωφελή Ιδρύματα της Ελλάδας. Είναι αποτέλεσμα μιας μακράς πορείας ευθύνης και κοινωφελούς δράσης του ιδρυτή του, Πρόδρομου Μποδοσάκη – Αθανασιάδη, και έχει τις ρίζες του στην παράδοση της φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης των Ελλήνων της Ανατολής και της Διασποράς.

Χορηγούμενο ποσό: €20.000

Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου

Χορηγούμενο ποσό: €19.900

ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ - ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €19.000

Aegean Airlines

Χορηγούμενο ποσό: €18.550

ΕΛΑΪΣ - UNILIVER

Χορηγούμενο ποσό: €18.000

McCAIN HELLAS

Χορηγούμενο ποσό: €17.600

ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ

Χορηγούμενο ποσό: €11.000

Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Ίδρυμα Μποδοσάκη

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

ΔΙΟΝ ΕΠΕΚΑ

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Παπαδόπουλος Σταύρος

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

HYPERCO A.E.

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Κ. Η. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Συνδιοργάνωση με το Σωματείο ”ΔΙΑΖΩΜΑ” της 3ης Διαβούλευσης Μελετητών με την Τοπική Κοινωνία.

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Interamerican

Χορηγούμενο ποσό: €9.000

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Χορηγούμενο ποσό: €9.000

Vodafone

Χορηγούμενο ποσό: €7.515

ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.ΠΠΕ. Μεσσηνίας

Χορηγούμενο ποσό: €7.500

ΙΧΘΥΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.ΓΕ

Χορηγούμενο ποσό: €6.000

Pharma Group Μεσσηνίας Α.Ε

Χορηγούμενο ποσό: €6.000

Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Metaxa

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

ΟΤΕ

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Αλέξοπουλος Θωμάς

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Lidl Ελλάς & Σια Ο.Ε.

Η Lidl Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1999. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 6600 εργαζομένους, ενώ το δίκτυό της αριθμεί 229 καταστήματα και 5 υπερσύγχρονα εφοδιαστικά κέντρα. Συγκαταλέγεται για 5η συνεχή χρονιά στις «The Most Sustainable Companies in Greece», ενώ λαμβάνει για 6η συνεχόμενη χρονιά τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Χορηγούμενο ποσό: €4.000

Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

ΤΕΡΚΑΤ Α.Τ.Ε Κοντός Χρήστος

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Αναστόπουλος Τάκης & Λουίζα (εις μνήμη Ιωάννη Αναστόπουλου)

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Αντωνίου Θεόδωρος

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Βοβολίνη Αλεξάνδρα

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Ζέκκος Κωνσταντίνος

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Κασσέλας Ευάγγελος

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Κασσελας Ευάγγελος

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Frezyderm Α.Β.Ε.Ε.

Η FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε. δημιουργήθηκε το 1986 από τον κύριο Αναστάσιο Αναστασίου,  με σκοπό το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής. Βασικό μέλημα του ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια, τα οποία να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων.

 

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

ΑΓΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο κύριος Αγουρίδης Γεώργιος έκανε δωρεά ύψους 2.550 στο ΔΙΑΖΩΜΑ

  • 2.000 ευρώ στο ΔΙΑΖΩΜΑ
  • 300 ευρώ στο ΔΙΑΖΩΜΑ εις μνήμην Σπήλιου Σοφιανόπουλου.
  • 250 ευρώ στο ΔΙΑΖΩΜΑ εις μνήμην Αλεξάνδρας Στ. Παπαδημητρίου

Χορηγούμενο ποσό: €2.550

Ανδριοπούλου - Αθανασούλα Θεοδώρα

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Ανδριοπούλου Πολυτίμη

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Μάγειρας Βασίλειος

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Τσώνης Γεώργιος ΕΠΕ

Χορηγούμενο ποσό: €1.500

Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος

Χορηγούμενο ποσό: €1.370

ΡΑΝΗΣ ΛΟΥΙΣ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €1.319

Πατεράκης Χριστόφορος

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €1.260

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €1.200

ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε - Διαμαντόπουλος Ιωάννης

Η ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην κατασκευή σύνθετων και υψηλών προδιαγραφών έργων, έργων υποδομής, καθώς και στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

ΤΕΒΕΚ Κώστας Λύρος ΕΠΕ

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Μητρόπουλος Σπυρίδων

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Δικαιουλάκος Βασίλειος

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Λεούσης Σταύρος

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Παράβαλος Μαρίνος

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €900

Κουράφας Ιωάννης

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €750

Θεοδωράκης Εμμανουήλ

Χορηγούμενο ποσό: €700

Παρασκευά Μαρία

Χορηγούμενο ποσό: €520

Γιαννέτος Νικόλαος

Χορηγούμενο ποσό: €500

ΠΥΡΝΑ Μη Κερδοσκοπική Αστική Εταιρία

Χορηγούμενο ποσό: €400

Ανώνυμοι

Χορηγούμενο ποσό: €340

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Χορηγούμενο ποσό: €300

ΙΜΙΡΖΙΑΔΗ ΜΥΡΤΩ

Χορηγούμενο ποσό: €250

Νέδα Μπακίρη Χάιδω

Χορηγούμενο ποσό: €234

Μίχαλου Γεωργία

Χορηγούμενο ποσό: €200

ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €200

ΜΠΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €200

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €200

ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €150

Τσιμπίρογλου Βαλσαμίνα

Χορηγούμενο ποσό: €140

Αβδελιώδης Δήμος

Χορηγούμενο ποσό: €115

Ασημακόπουλος Γεώργιος

Χορηγούμενο ποσό: €100

Βούζας Λουκάς - Ωρολογά (εις μνήμη Ντόρας Ανδριοπούλου Αθανασούλα)

Χορηγούμενο ποσό: €100

Γεωργιόπουλος Ιωάννης

Χορηγούμενο ποσό: €100

Μουρσέλας Κωνσταντίνος

Χορηγούμενο ποσό: €100

Οικογένεια Γεωργίου Γώγα (εις μνήμη Ντόρας Ανδριοπούλου Αθανασούλα)

Χορηγούμενο ποσό: €100

Γκουλούσης Ιωάννης

Χορηγούμενο ποσό: €100

Δήμιζας Ιωάννης

Χορηγούμενο ποσό: €100

Καραμήτσος Δημήτριος

Χορηγούμενο ποσό: €100

Παπαμιχαήλ Σωτήριος

Χορηγούμενο ποσό: €100

Τασιοπούλου Σταυρούλα (Μπουένος Άϊρες)

Χορηγούμενο ποσό: €100

ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €100

ΧΑΤΖΗΑΣΛΑΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €100

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Χορηγούμενο ποσό: €100

ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ

Χορηγούμενο ποσό: €100

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Χορηγούμενο ποσό: €100

Μαλιγιάννης Γεώργιος

Χορηγούμενο ποσό: €70

Γκιουλέκα Κατερίνα

70 € στη μνήμη Μωραΐτη Παναγιώτη και Μωραΐτη Πηνελόπης, το γένος Γκιούλεκα (Σεπτέμβριος 2017).

 

Χορηγούμενο ποσό: €70

Κουρουπός Γεώργιος

Χορηγούμενο ποσό: €60

Τσιμπίρογλου Άννα

Χορηγούμενο ποσό: €50

Ψαχούλιας Χρήστος

Χορηγούμενο ποσό: €50

ΣΗΜΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΘΑ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €50

FAES SCHROOTEN JOZEF

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €50

Σαββανάκη Κατερίνα

Χορηγούμενο ποσό: €30

ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

07/12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €25

Πολιτοπούλου Μαρία Ελένη

Χορηγούμενο ποσό: €20

Τσούντα Λαμπίρη Μαρία

07 /12/2017

Χορηγούμενο ποσό: €20

Κονίτσης Δημήτρης

Χορηγούμενο ποσό: €5

Αλεξανδρόπουλος Θεόδωρος

Χορηγούμενο ποσό: €4

Περιφέρεια Αττικής Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών (τέως Νομαρχία Αθηνών)

Χορηγούμενο ποσό: €6.000.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Διονύσου

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού

Χορηγούμενο ποσό: €2.815.364

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Χορηγούμενο ποσό: €1.700.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δελφών

Ίδρυμα ''Σταύρος Νιάρχος''

Χορηγούμενο ποσό: €1.200.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μεσσήνης

Δήμος Μεγαλόπολης

Χορηγούμενο ποσό: €500.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης

Περιφέρεια Κρήτης Π.Ε. Ηρακλείου (τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου)

Χορηγούμενο ποσό: €460.000

Περιφέρεια Αττικής Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών

Χορηγούμενο ποσό: €200.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Τραχώνων

Περιφέρεια Πελοποννήσου - Δήμος Σικυώνας

Χορηγούμενο ποσό: €200.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σικυώνας

Περιφέρεια Ηπείρου

Χορηγούμενο ποσό: €130.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Γιτάνων

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας)

Χορηγούμενο ποσό: €125.000

Ίδρυμα ''Σταύρος Νιάρχος''

Χορηγούμενο ποσό: €110.700

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σπάρτης

Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής)

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Τελεστήριο Ελευσίνας

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Π.Ε. Ηλείας

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Πλατιάνας – Αίπυος

Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας)

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Γυθείου

ΟΠΑΠ

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δήλου

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Λίνδου

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Θήρας

Περιφέρεια Ηπείρου

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Νικόπολης

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Χορηγούμενο ποσό: €100.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών

Δήμος Αγρινίου

Χορηγούμενο ποσό: €80.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Στράτου

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Χορηγούμενο ποσό: €80.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αβδήρων

ΙΔΡΥΜΑ Α.Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ

Χορηγούμενο ποσό: €70.005

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Περιφέρεια Αττικής

Χορηγούμενο ποσό: €70.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ζέας

Δήμος Αντιρρίου

Χορηγούμενο ποσό: €70.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μακύνειας

Δήμος Χερσονήσου

Χορηγούμενο ποσό: €65.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής)

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αμφιαρείου

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Καβιρείου Θήβας

Δήμος Τρίπολης

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού Αρκαδίας

Δήμος Ιεράπετρας

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ιεράπετρας

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας

Χορηγούμενο ποσό: €50.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών

Ανδριοπούλου Αθανασούλα Θεοδώρα

Χορηγούμενο ποσό: €47.488

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δελφών

Ανδριοπούλου Πολυτίμη

Χορηγούμενο ποσό: €47.488

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δελφών

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Χορηγούμενο ποσό: €35.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Φιλίππων

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Βοιωτίας)

Χορηγούμενο ποσό: €30.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ερέτριας

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Χορηγούμενο ποσό: €30.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Attica Bank

Χορηγούμενο ποσό: €30.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού Αρκαδίας

Δήμος Νέας Αγχιάλου

Χορηγούμενο ποσό: €30.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών

Δήμος Διονύσου

Χορηγούμενο ποσό: €20.000

Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €20.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Τελεστήριο Ελευσίνας

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €20.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ερέτριας

Δήμος Ερέτριας

Χορηγούμενο ποσό: €20.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ερέτριας

Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €20.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ερέτριας

Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, Χαρίλαος Τρικούπης

Χορηγούμενο ποσό: €19.200

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μακύνειας

Attica Bank

Χορηγούμενο ποσό: €16.150

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

PROTERGIA - Μέλος του Ομίλου Μυτιλιναίος

Χορηγούμενο ποσό: €15.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Θανάσης Μαρτίνος

Χορηγούμενο ποσό: €15.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Καρθαίας Κέας

ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €12.300

ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €12.300

ΤΕΔΚ Αρκαδίας

Χορηγούμενο ποσό: €12.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού Αρκαδίας

Antipollution Environmental Protection Services

Χορηγούμενο ποσό: €10.680

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου

Το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν ο Παύλος και η Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου το 1999.

Το Ίδρυμα έχει ως προτεραιότητές του την προβολή της ελληνικής τέχνης, τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, την προαγωγή της εκπαίδευσης, καθώς και την ανάληψη και υποστήριξη δράσεων που αφορούν λιγότερο προνομιούχα άτομα και κοινωφελείς φορείς.

Κεντρικό πόλο δραστηριοτήτων του Ιδρύματος αποτελεί το Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, το έργο της αγάπης του ζεύγους για τον ελληνικό πολιτισμό και της έγνοιας του να παραμείνει η πολιτιστική μας κληρονομιά στην Ελλάδα. Η αγάπη αυτή τους οδήγησε στο να δωρίσουν την πολύτιμη συλλογή τους στο Ελληνικό Κράτος το 1972 και να ιδρυθεί το Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αμφιθέατρο αρχαίας Κορίνθου

ΑΑΓΗΣ

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Χορηγούμενο ποσό: €10.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Καλυδώνας

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου

Χορηγούμενο ποσό: €9.942

Εφορεία αρχαίου θεάτρου Σικυώνας του Λυκείου Ελληνίδων - Παράρτημα Κιάτου

Χορηγούμενο ποσό: €8.950

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σικυώνας

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου

Χορηγούμενο ποσό: €7.000

Ίδρυμα Μποδοσάκη

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σαμοθράκης

Δήμος Χερσονήσου

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Ρωμαϊκό θέατρο Χερσονήσου

Δήμος Αβδήρων

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αβδήρων

ΛΑΡΚΟ Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Ε.Ε.Ν Βοιωτίας Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €5.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Τσάμης Ευθύμιος

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών

Μπουραντάς Αθανάσιος

Χορηγούμενο ποσό: €3.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ερέτριας

Τσινταβής Αθανάσιος

Χορηγούμενο ποσό: €2.248

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Συλλόγου Φίλων αρχαίου θεάτρου Φερών «Η Άλκηστις»

Χορηγούμενο ποσό: €2.010

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Φερών

Δ.Ε.Η. ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Γιτάνων

Αναιρούση Φανή

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δελφών

ΣΑΩ Κουρκουμέλης

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Καλυδώνας

Παπαδόπουλος Γ.

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Κουμπούρη Σοφία

Χορηγούμενο ποσό: €2.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αχαρνών

Μίχα Μαρία

Χορηγούμενο ποσό: €1.800

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αχαρνών

Εθνικό Θέατρο

Χορηγούμενο ποσό: €1.601

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μεσσήνης

Τσεκούρας Γεώργιος

Χορηγούμενο ποσό: €1.500

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αχαρνών

Dimand real estate development

Χορηγούμενο ποσό: €1.500

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αχαρνών

M2M Media Services INC

Χορηγούμενο ποσό: €1.396

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δελφών

Νταβαλούμης Ιωάννης

Χορηγούμενο ποσό: €1.353

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Ζυγογιάννης Αλέξανδρος

Χορηγούμενο ποσό: €1.110

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Ξηρογιάννης Κωνσταντίνος

Χορηγούμενο ποσό: €1.100

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Δήμου Ερέτριας "H Μέδουσα"

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ερέτριας

Όμιλος Δημοτικής Πρωτοβουλίας Αλίμου

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Τραχώνων

Ρουμανά Μαρία

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μεσσήνης

Ζυγούρης Γεώργιος

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Εμπορική Τράπεζα

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δήλου

Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών

Σκλαβενίτης

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δήλου

Παπαντωνοπούλου Ευαγγελία

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δήλου

Ιμιρζιάδης Νίκος & Ιρμιζιάδη Τζίμα Δήμητρα

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού Αρκαδίας

Λύκειο Ελληνίδων Κιάτου

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σικυώνας

Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Σικυωνίων

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σικυώνας

Δραγώνας Γεώργιος

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δήλου

Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Δελφών

Μπεκιάρης Ευστάθιος

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σπάρτης

Αθανασάς Παναγιώτης

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης

Κηπουργού Αικατερίνη - Δαναός

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Άργους

INOVA ΑΕΒΕ

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Καβιρείου Θήβας

Ανδρέας και Παρασκευή Χασούρα στη μνήμη του Διομήδη Παν. Χασούρα

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Σικυώνας

ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Καβιρείου Θήβας

Αρτεμάκης Γιώργος

Χορηγούμενο ποσό: €1.000

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας

Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε.

Χορηγούμενο ποσό: €700

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Καβιρείου Θήβας

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Γεωφυσική έρευνα, χορηγία

Χορηγοί Αρχαίων Θεάτρων

Αρχαίο θέατρο Αβδήρων

ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ Ε.Π.Ε

Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. είναι δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το Κράτος.
Η ΕΡΤ στηρίζει τον πολιτισμό, την καλλιτεχνική δημιουργία και την επιστημονική έρευνα μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης χορηγιών επικοινωνίας.