Δημόσια Αρχαιολογία: Διεθνές Συνέδριο στη Λέσβο με τίτλο “Aegean Acheulean at the Eurasian Crossroads Hominin settlement in Eurasia”
Generation D: Ολοκλήρωση της καινοτόμου δράσης «Εκπαίδευση, Επιχειρηματικότητα και Πολιτισμός»
Ο Πέτρος Θέμελης στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου “Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ” στο ERTflix
Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας: Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την Αγροδιατροφική Επιχειρηματικότητα
Ημερίδα παρουσίασης του έργου «Βασικές υποδομές και εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης αρχαίου θεάτρου Γιτάνων – Α΄ Φάση»
Στην περίπτωση της Κρήτης, η Διαδρομή μπορεί να έχει ως συνεκτικό στοιχείο τα μνημεία του μινωικού πολιτισμού, στα οποία σύμφωνα με αρκετούς μελετητές μπορεί να ερευνηθεί η γένεση του αρχαίου θεατρικού χώρου. Τα μινωικά ανάκτορα συνδέονται με την ευθύγραμμη διαμόρφωση των πρώιμων αρχαίων ελληνικών θεάτρων, αλλά και με τις ορθογώνιες βαθμίδες στα βουλευτήρια, τις αγορές και τους ναούς.
Διαβάστε το PDF.