Γρήγορη μετάβαση

Σχολεία της Αττικής «Στηρίζουν Βόρεια Εύβοια» και στέλνουν ευχές στα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Βόρειας Εύβοιας

Μια μεγάλη εορταστική αγκαλιά άνοιξαν σχολεία της Αττικής, που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΣτηρίΖΟΥΜΕ Βόρεια Εύβοια», προς όλα τα σχολεία της Βόρειας Εύβοιας.

Την αρχή έκαναν οι μαθητές/τριες της πέμπτης τάξης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου οι οποίοι έστειλαν χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ευχές πάνω σε κάρτες και σε σελιδοδείκτες αλλά και μικρά δωράκια στο Μ/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίτη Ιστιαίας με το οποίο έχουν αναπτύξει συνεργασία. Ακολούθησαν:

  • οι μαθητές/τριες του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Χαλκηδόνας που έστειλαν σε όλα τα νηπιαγωγεία της Βόρειας Εύβοιας μια πολύ όμορφη ψηφιακή χριστουγεννιάτικη κάρτα. Οι λιλιπούτειοι μαθητές/τριες με τη βοήθεια της δασκάλας τους, έγραψαν: «Ευχόμαστε του χρόνου τα δένδρα στη Βόρεια Εύβοια να είναι γερά, πράσινα και ψηλά, ώστε να στολιστούν».
  • οι μαθητές/τριες της 3ης τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής που έστειλαν σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Βόρειας Εύβοιας μια εορταστική φωτογραφία με τις δημιουργίες τους και τη συνόδευσαν με το μήνυμα: «Μπορεί τα σχολεία μας να τα χωρίζουν χιλιόμετρα, όμως η σκέψη μας και οι καρδιές μας είναι κοντά και πλάι-πλάι.  Σας σκεφτόμαστε και σας θαυμάζουμε γιατί μετά από την περιπέτειά σας κοιτάτε μπροστά! Ευχόμαστε ο καινούριος χρόνος να σας δώσει δύναμη και αντοχή να δημιουργήσετε ό τι χάθηκε στον παλιό…».
  • οι μαθητές του Βαρβακείου Προτύπου Γυμνασίου έστειλαν σε όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Βόρειας Εύβοιας τις δικές τους εορταστικές δημιουργίες με ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
  • οι μαθητές του Περιβαλλοντικού Ομίλου του 2ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης έστειλαν σε όλα τα γυμνάσια της Βόρειας Εύβοιας τις ευχές τους με έναν πρωτότυπο τρόπο. Δημιούργησαν δύο ωραιότατες κάρτες στις οποίες τα κάλαντα έγιναν πρόσκληση για συνεργασία (βλ. το pdf εδώ και εδώ).
  • οι μαθητές της Φωτογραφικής Ομάδας του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Βαρβάρας αξιοποίησαν το ταλέντο τους στη φωτογραφία και δημιούργησαν μια καλλιτεχνική σύνθεση με βαθιά νοήματα που είναι βέβαιο ότι θα αγγίξει τις καρδιές των μαθητών των γενικών λυκείων Λίμνης και Ιστιαίας με τους οποίους έχουν αναπτύξει συνεργασία.

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες και όλοι οι εκπαιδευτικοί της Βόρειας Εύβοιας να είναι βέβαιοι πως αυτή η αγκαλιά θα είναι πάντα ανοικτή όχι μόνο στις γιορτές, αλλά και κάθε στιγμή.

Χρόνια Πολλά, με υγεία και δύναμη πίστης στην ελπίδα!

  • Χριστουγεννιάτικη κάρτα από μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Χαλκηδόνας
  • Η εορταστική φωτογραφία με τις δημιουργίες που ετοίμασαν μαθητές από το 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Αγίας Παρασκευής και έστειλαν στη συνέχεια στα δημοτικά σχολεία της Β. Εύβοιας
  • Χριστουγεννιάτικη κάρτα από μαθητές του Βαρβάκειου Πρότυπου Γυμνασίου
  • Χριστουγεννιάτικη κάρτα από μαθητές του Βαρβάκειου Πρότυπου Γυμνασίου
  • Χριστουγεννιάτικη κάρτα από μαθητές του Βαρβάκειου Πρότυπου Γυμνασίου
  • Οι μαθητές του Περιβαλλοντικού Ομίλου του 2ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης έστειλαν σε όλα τα γυμνάσια της Βόρειας Εύβοιας τις ευχές τους
  • Η δεύτερη κάρτα με την οποία οι μαθητές του Περιβαλλοντικού Ομίλου του 2ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης έστειλαν σε όλα τα γυμνάσια της Βόρειας Εύβοιας τις ευχές τους
  • Οι μαθητές της Φωτογραφικής Ομάδας του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Βαρβάρας επέλεξαν να αξιοποιήσουν για τις ευχές τους το ταλέντο τους στη φωτογραφία
  • Δημιουργίες μαθητών από το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα ΣτηρίΖΟΥΜΕ Βόρεια Εύβοια, στη σελίδα του Διαζώματος Generation D.