Με μια γκραβούρα του 17ου αιώνα επιστεγάστηκε η άριστη συνεργασία του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος με το σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ για το πρόγραμμα «Ακούμε τους Νέους 2023»
Αποτίμηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα» για το σχολικό έτος 2022-2023
ΗΠΕΙΡΟΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Από την οικοδόμηση στη λειτουργία
ΙΣΤ’ Γενική Συνέλευση
Ημερολόγιο 6/9/2023 – ΣΚΑΪ Ραδιόφωνο
Ανακοίνωση του olipoli για την ολοκλήρωση του προγράμματος North Evia Festival
Το North Evia Festival ολοκληρώθηκε τραγουδώντας σε μια μεγάλη αγκαλιά!
Σ’ αυτές τις πέντε ημέρες συνύπαρξης πραγματοποιήθηκαν μουσικά εργαστήρια, συναυλίες στη Λίμνη και τις Ροβιές και εκδρομές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ευγνωμοσύνη σε όσες και όσους μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, ταξιδεύοντας από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού · στους/η εξαίρετους/η μουσικούς/ό, Περικλή Βραχνό, Ιάκωβο Βραχνό, Ιάκωβο Μωυσιάδη, Έλενα Μουδίρη-Χασιώτου, Βαγγέλη Βραχνό, και Βαγγέλη Πασχαλίδη, που υποστήριξαν τόσο θερμά με την τέχνη και την ενέργειά τους το φεστιβάλ. Επίσης, στο Εύβοια Μετά – Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Β. Εύβοιας και το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, καθώς και στον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών Ευβοίας και στις Γιορτές του Δάσους για την εξαιρετική συνεργασία. Θερμές ευχαριστίες στο Nikos Mpel για την ηχητική κάλυψη των συναυλιών και στο Camping Rovies για τη φιλοξενία.
Περάσαμε υπέροχα κι ευχόμαστε από καρδιάς και του χρόνου!
Σχεδιασμός-διεύθυνση φεστιβάλ, φωτογραφίες: Tessie Giannakina
Διοργάνωση: AMKE olipoli