Γρήγορη μετάβαση

Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου – Tαχυδρόμος της Άρτας

Σχετικά Θέατρα

Το σπόρο για την ανάπτυξη και επέκταση του τουρισμού σε σύγχρονα και εναλλακτικά πεδία έθεσε η εκδήλωση για την πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφέρειας με στόχο την παρουσίαση και προσφορά ενός νέου πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος για τουρίστες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες σε έναν ποικιλόμορφο προορισμό. Η πρόταση περιλαμβάνει σύνδεση της διαδρομής στους αρχαιολογικούς χώρους των σημαντικότερων αρχαίων πόλεων με διελεύσεις από περιοχές ιδιαίτερης ομορφιάς, επισκέψεις σε παραδοσιακούς οικισμούς και απολαύσεις παραδοσιακών εδεσμάτων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με 38 εκατ. από το ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει έργα αναστήλωσης και ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων της Δωδώνης, της Νικόπολης, της Κασσώπης, της Αμβρακίας και των Γιτάνων. Παράλληλα σε εξέλιξη είναι και έργα προσβασιμότητας στους συγκεκριμένους χώρους.

T_logo3 (1)

Μπορείτε να διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους σχετικά άρθρα της εφημερίδας:

Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου – Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με 38 εκατ. από το ΕΣΠΑ – taxydromosartas.gr

Tαχυδρόμος της Άρτας (31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου 2018)