Ένα συμβολικό έργο του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας ξεκινά
Δελτίο Τύπου: Έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων Μνημονίου Συνεργασίας με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολιστικού προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλης
Δελτίο Τύπου: Τριλογία της Αττικής – «Κυκλικές» Παρουσιάσεις – Πρώτη Συνάντηση
Δελτίο Τύπου: Έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων Μνημονίου Συνεργασίας με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολιστικού προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της πόλης
Ευδόκιμος Φρέγκογλου στο NaftemporikiTV: Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” – πολίτες για τα αρχαία θέατρα
Πηγή: preveza.today.gr
Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο κοινό , ανοίγοντας τις πύλες του το Ρωμαϊκό Θέατρο της Νικόπολης.
Ένα ξεχωριστό και πολύ όμορφο μνημείο, σπάνιας πολιτιστικής κληρονομιάς, δέχθηκε ξανά κοινό στα πλαίσια του Επιστημονικού Συμποσίου. Μνημείο που είχε να χρησιμοποιηθεί 1500 χρόνια και είναι συνδεδεμένο με την ακμή της Αρχαίας Νικόπολης .
Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν τόσο η Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας κα. Αγγέλη, όσο και οι κ.κ. Μπένος , Ιωάννου, Ζάχος αλλά και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Γεωργάκος και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης.
Η τελετή έναρξης του Συμποσίου ολοκληρώθηκε μελωδικά με την Καμεράτα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , ενώ οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίζονται σήμερα Τρίτη στο αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά.