Γρήγορη μετάβαση

«Ναι» στις αναπλάσεις της Καλαμάτας: Με 8.000.000 ευρώ αλλάζει η πόλη – Αναλυτικά τα έργα που προβλέπονται

Πηγή: messiniapress.gr

Πράσινο φως για την υλοποίηση του έργου των αστικών παρεμβάσεων στο κέντρο της Καλαμάτας, έλαβε η δημοτική αρχή, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας του ΥΠΕΝ, η επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων έδωσε την έγκρισή της.

H ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας:

Ο Δήμος Καλαμάτας εξασφάλισε χρηματοδότηση 8.000.000€  για την υλοποίηση του έργου «Στρατηγικές αστικές παρεμβάσεις για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του κεντρικού τμήματος της πόλης της Καλαμάτας», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, σχετικά με τα αποτελέσματα της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων για Χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του δημόσιου χώρου».

Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί στις επιτυχημένες διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού της.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη εξέφρασε ο δήμαρχος Καλαμάτας με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αναλυτική ενημέρωση για το θέμα θα δοθεί σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, ο κ. Βασιλόπουλος.