Γρήγορη μετάβαση

Μια Γιορτή για την Καρθαία “Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο αρχαίο θέατρο”

Σχετικά Θέατρα

Πηγή: kea.gr

Ο Δήμος Κέας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΘΑΙΑ διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΘΑΙΑΣ στις 5.30 το απόγευμα. Ο Σταύρος Ξαρχάκος, θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά, στην οποία θα παρουσιάσει τη συγκλονιστική συναυλία «5 Λαικές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», ένα ξεχωριστό και σπάνιο αφιέρωμα που ενώνει τη νεότερη μουσική ιστορία της χώρας.

Πρόκειται για μία μοναδική ορχηστρική συναυλία, γεμάτη εικόνες, εντάσεις και στιγμές, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά και αποθεώθηκε από το κοινό στον εορτασμό των δέκα χρόνων λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης. Ο μαέστρος, διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ που τον πλαισιώνουν και φωνητικά, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά έργα του ιδίου, καθώς και του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Ξαρχάκος δίνει ραντεβού με το κοινό της Κέας, και το αρχαίο θέατρο της Καρθαίας πλημμυρίζει με αγαπημένους ήχους και μελωδίες που μας έχουν στιγματίσει, δημιουργώντας μία μαγική και σπάνια βραδιά, κάτω από το φως της πανσελήνου, που θα θυμόμαστε για καιρό!

Την επταμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί:
Νεοκλής Nεοφυτίδης (πιάνο)
Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν)
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κλασική κιθάρα, νυκτά έγχορδα)
Γιώργος Λιμάκης (κιθάρα)
Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο)
Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς)
Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς)

Ευχαριστούμε την ακτοπλοϊκή εταιρεία Goutos Lines για τη χορηγία και την υποστήριξη της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
5 ΛΑΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ – ΜΕ ΤΡΟΠΟΝ ΕΝΤΟΝΩΣ ΕΡΩΤΙΚΟΝ
Μ. Χατζιδάκις – Μ. Θεοδωράκης – Β. Τσιτσάνης – Μ. Βαμβακάρης – Σ. Ξαρχάκος

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΘΑΙΑΣ – ΚΕΑ
Τιμή Εισιτηρίων: 5, 10, 20€
Ώρα Προσέλευσης: 17.00
Ώρα ‘Εναρξης: 17.30
Προπώληση Εισιτηρίων: Από τις 24/8, ώρες 19:00 – 21:30,
Κορησσία – Τοπικό Γραφείο Δήμου Κέας, τηλ. 2288022533

Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιεύονται το προσεχές διάστημα στους ιστότοπους του Δήμου Κέας kea.gr και destinationkea.com.