Γρήγορη μετάβαση

Ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος τουριστικού μάρκετινγκ του Ηρακλείου

Το πρόγραμμα τουριστικού μάρκετινγκ που εκπονήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου με τον πολιτιστικό οργανισμό «Διάζωμα» θα παρουσιαστεί δημόσια στην ημερίδα που πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Για την παρουσίαση θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του «Διαζώματος» Σταύρος Μπένος και ο σύμβουλος τουριστικού μάρκετινγκ κ. Δημήτρης Κούτουλας, δημιουργός του προγράμματος.

Το πρόγραμμα βασίστηκε σε εκτενή διαβούλευση με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων, τουριστικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Κρήτης καθώς και σε έρευνα που κάλυψε τόσο τα χαρακτηριστικά του Ηρακλείου όσο και το μάρκετινγκ που ασκούν ανταγωνιστικοί και παραπλήσιοι προορισμοί.

Προτείνεται για πρώτη φορά μια ξεκάθαρη στρατηγική, η οποία εστιάζει στη συνδυασμένη προβολή των μοναδικών ιστορικών μνημείων και μουσείων του Ηρακλείου με τις σύγχρονες απολαύσεις που προσφέρει αυτή η ολοζώντανη πόλη στους επισκέπτες της.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες δημοσίευμα και να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας στο σύνδεσμο που ακολουθεί:
Ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος τουριστικού μάρκετινγκ του Ηρακλείου- cretalive.gr