Γρήγορη μετάβαση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον πρόεδρο του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ” από τα Responsible Business Awards 2018

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, σε μια κατάμεστη αίθουσα, απονεμήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά τα βραβεία του θεσμού των Hellenic Responsible Business Awards. Ο θεσμός απαντά στην ανάγκη της ελληνικής επιχειρηματικότητας να αναδείξει πρότυπα μοντέλα συνεργασίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από τριακόσιοι θεσμικοί εκπρόσωποι, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, οι οποίοι παρακολούθησαν τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν για τα έργα που διακρίθηκαν στον τομέα των επενδύσεων για την βιώσιμη και την κοινωνική ανάπτυξη.

Το θεσμό χαιρέτισε ο κ. Λόης Λαμπριανίδης, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο οποίος δήλωσε πως «η αναγνώριση και επιβράβευση της αξίας της εταιρικής υπευθυνότητας είναι αδιαμφισβήτητη για την αύξηση του κοινωνικού κεφαλαίου της χώρας μας, δηλαδή για την αύξηση της εμπιστοσύνης μεταξύ μας».

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων ήταν κ. Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο οποίος τόνισε ότι «ο κοινωνικός διάλογος, οι συνέργειες, η κοινωνική ευθύνη, και η συνεννόηση μεταξύ φορέων και κοινωνίας πολιτών είναι μονόδρομος για το μέλλον της ανθρωπότητας και την εμβάθυνση της δημοκρατίας».

 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία για το σύνολο της προσφοράς τους, στον κ.  Σταύρο Μπένο, Πρόεδρο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»  και στον Καπετάν Παναγιώτη Νικολάου Τσάκο, Ιδρυτή της Tsakos Shipping & Trading S.A.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των βραβείων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

  • Ο πρόεδρος του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ, κ. Σταύρος Μπένος
  • Ο πρόεδρος του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ, κ. Σταύρος Μπένος με τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, κ. Γιώργο Βερνίκο.
  • To Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου