Γρήγορη μετάβαση

Συνέντευξη Τύπου για το 25ο Φεστιβάλ Οινιάδων

Σχετικά Θέατρα

“Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου”
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η εναρκτήρια εκδήλωση του 25ου Φεστιβάλ του Αρχαίου θεάτρου των Οινιάδων, πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης” στην Αθήνα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση φωτογραφίας από την 25χρονη διαδρομή του Φεστιβάλ, προβολή οπτικοακουστικού υλικού (το οποίο μοιράστηκε ως DVD στους παρευρισκομένους), καθώς και συνέντευξη τύπου από τους: Σταύρο Μπένο, Πρόεδρο του Σωματείου για την προστασία και ανάδειξη των Αρχαίων Θεάτρων ”Διάζωμα”, Παναγιώτη Κοντό, πρ. Γενικό Γραμματέα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελισάβετ Σερπετή, Αρχαιολόγο και υπεύθυνη ανασκαφής του Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων και το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη. Το Συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Κ. Καραγκούνης, ο Πρόεδρος των “Απανταχού Κατοχιανών” Π. Καλατζής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ο Γ.Γ. της Διεθνούς Ακαδημίας Ελευθερίας Γ. Καζάνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής Π. Μπαγιώργας, ο Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου Κ. Καρκανίας, η Πρόεδρος των Νεοχωριτών Σ. Γιακοπούλου και ο Πρόεδρος Λαογραφικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χ. Σιάσος.

  • Διαβάστε το άρθρο σε αναδημοσίευση, εδώ (agrinio news).