Γρήγορη μετάβαση

Στην Πρέβεζα η 6η Γενική Συνέλευση του “Διαζώματος”

Ηλεκτρονική έκδοση “@preveza.gr”
Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

dem-19042013prevezaΤην  Ήπειρο επέλεξε για να πραγματοποιήσει την 6η Γενική Συνέλευσή του το Σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ”. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί 19 με 22 Σεπτεμβρίου θα συνδυασθούν με ένα οδοιπορικό σε όλα τα αρχαία θέατρα της Ηπείρου. Η επιλογή της Ηπείρου έχει άμεση σχέση με το σπουδαιότερο πρόγραμμα που επιχειρεί το ΔΙΑΖΩΜΑ για το 2013 σε συνεργασία με τα Υπουργεία Πολιτισμού, Ανάπτυξης και Τουρισμού και την Περιφέρεια Ηπείρου: την πρώτη πολιτιστική διαδρομή με συνεκτικό ιστό τα σπουδαία μνημεία της Ηπείρου.

Με επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Σωματείου Σταύρος Μπένος στους αιρετούς της Ηπείρου, ανάμεσά τους και της Πρέβεζας, τους ενημερώνει για την απόφαση αυτή, προτείνονται να υπάρξει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα των παράπλευρων εκδηλώσεων της γενικής συνέλευσης. Το πρόγραμμα της γενικής συνέλευσης θα διαμορφωθεί σε δύο χρονικούς κύκλους: Ο πρώτος χρονικός κύκλος (19-22 Σεπτεμβρίου) πέρα από τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, θα περιλαμβάνει και την πολιτιστική διαδρομή σε όλα τα μνημεία της περιοχής. Ο δεύτερος χρονικός κύκλος (21-22 Σεπτεμβρίου) για όσα από τα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν μόνο στις εργασίες της γενικής συνέλευσης.

Όπως τονίζει ο κ.Μπένος, η εμπειρία, οι απόψεις τους και η συμβολή τους θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία της γενικης συνέλευσης του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κυρίως όμως στην σωστή και ολοκληρωμένη προβολή των μνημείων της περιοχής.

  • Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ.