ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση προγράμματος “Ακούμε τους Νέους”
Πανόραμα Έργων και Δράσεων του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας
Η μαγεία και η αξία των συνεργειών: Διάλεξη του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
Η αποκάλυψη του μικρού θεάτρου της Αμβρακίας
Megaron plus 2023: «Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης: έργα αποκατάστασης της μνημειακής του φυσιογνωμίας»
Ιστότοπος “zougla.gr”
Κυριακή 29 Ιουλίου 2012
Στην Πανσέληνο της Πέμπτης, 2 Αυγούστου 2012 και ώρα 9.15 μ.μ. το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σας προσκαλούν, να παρακολουθήσετε στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πλευρώνας τo μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Xατζιδάκι «Πάμε μια Βόλτα στο Φεγγάρι» με την Μελίνα Μποτέλλη και την πιανίστα Γιάννα Λύκοβα.
Κι όπως στον χορό ενώνουμε τα χέρια μεταξύ μας για να ακολουθήσουμε ίδιες ρυθμικές κινήσεις, έτσι και στο τραγούδι ενώνουμε τις ψυχές μας για να ακολουθήσουμε μαζί τις ίδιες εσωτερικές δονήσεις..», έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις.
Μια φωνή κι ένα πιάνο, Μελίνα Μποτέλλη και Γιάννα Λύκοβα και οι ψυχές όλων εκείνων που θα παρακολουθήσουν τις δύο καλλιτέχνιδες, θα γιορτάσουν κι ας είναι οι μέρες δύσκολες, τη Χαρά της Ζωής.
Λεωφορείο του Δήμου από τις 8.00 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ. θα μεταφέρει τους επισκέπτες από το δημοτικό πάρκινγκ στην Αρχαία Πλευρώνα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.