Γρήγορη μετάβαση

Εθελοντές αναζητά ο Δ. Γόρτυνας

Σχετικά Θέατρα

Ηλεκτρονική έκδοση “KritiNea.gr”
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Κάλεσμα προς όλους τους …..

dem-28072011-gortina-megalo-theatroευαισθητοποιημένους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά τους αρχαιολόγους που πραγματοποιούν ανασκαφές στο Μεγάλο Θέατρο της Αρχαίας Γόρτυνας, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Γόρτυνας.
Η δημοτική Αρχή, τηρώντας την δέσμευση προς τον Σταύρο Μπένο, όταν ο πρόεδρος της Κίνησης Των Πολιτών “ΔΙΑΖΩΜΑ” επισκέφτηκε την αρχαία πόλη κι είχε ζητήσει την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας κι όχι μόνο στο δύσκολο και επίπονο έργο των αρχαιολόγων, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό πως προχωρεί στην σύσταση ομάδας εθελοντών οι οποίοι θα έχουν ως αποστολή να συνεργαστούν με τους αρχαιολόγους που εκτελούν τα έργα ανασκαφής στο Μεγάλο Θέατρο της Γόρτυνας και να συνδράμουν όπου και με όποιο τρόπο τους ζητηθεί.

Στην ομάδα θα γίνονται δεκτοί όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά στα έργα ανασκαφής και για όσο διάστημα επιθυμούν, ενώ όπως έγινε γνωστό οι εργασίες θα διεξάγονται πρωινές ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Δημάρχου (Μαρία Καμπιτάκη και Ελένη Φραγκιουδάκη) στο Δημαρχείο Γόρτυνας καθώς και στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα προκειμένου να λάβουν πληροφορίες αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή. Εναλλακτικά μπορούν να καλέσουν στα παρακάτω τηλέφωνα: 28923-40330 και 28923-40351.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Γόρτυνας θα παρέχει στους εθελοντές ότι χρειαστούν (νερά, αναψυκτικά, καφέδες κτλ) κατά το διάστημα που οι τελευταίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ανασκαφές.