Γρήγορη μετάβαση

Αρχαίο Αίπυ

Σχετικά Θέατρα

ΜΑΚΙΣΤΙΑ
Αρ. Φύλλου 80
Δεκέμβριος 2014 – Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2015

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 13-04-2015, όπως πλέον έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, επισκεφθήκαμε τον Αρχαιολογικό Χώρο στο «ΚΑΣΤΡΟ».

Γύρω στις 10.30 π.μ. μαζεύτηκαν εκεί αρκετοί συμπατριώτες μας, κυρίως από Μάκιστο – Χρυσοχώρι – Παλαιοχώρι – Ζαχάρω, ο Βουλευτής Ηλείας κ. Μάκης Μπαλαούρας, ο Πρόεδρος των Διδασκάλων Ολυμπίας κ. Θοδωρής Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαραίων κ. Βασίλης Φουρλής και φυσικά οι Πρόεδροι των Συλλόγων Χρυσοχωρίου και Μακίστου, κα. Τούλα Κυριακοπούλου και κ. Φώτης Βλάχος, αντίστοιχα.

 dem-13042015aipi

Μιλήσαμε στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου για την καλοκαιρινή μας γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί εκεί (2 Αυγούστου 2015), και θέλουμε να έχει Πανηλειακό χαρακτήρα αλλά και για την Πολιτιστική Διαδρομή – Εκδρομή που προετοιμάζουμε για τις 18 Αυγούστου 2015.

Περπατήσαμε από την Ακρόπολη έως την Κεντρική Πύλη απολαμβάνοντας την ομορφιά του μοναδικού αυτού τοπίου και ύστερα μας περίμενε ένα μεζεδάκι με κρασί κάτω από την Ιερή Αγλατζινιά (το μοναδικό δένδρο που επιβιώνει σε όλο το χώρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007).

Φύγαμε ευχαριστημένοι, όπως πάντα, και ευχηθήκαμε να μη λείψει κανείς Ηλείος από την εκδήλωση που μας περιμένει εκεί το απόγευμα της Κυριακής στις 2 Αυγούστου.

  • Διαβάστε το δημοσίευμα σε pdf.
  • Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ.