Γρήγορη μετάβαση

Υπογραφή σύμβασης για την ανάθεση των μελετών για το έργο κατασκευής του χώρου υποδοχής στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης

Σχετικά Θέατρα

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 υπεγράφη στα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» η σύμβαση για την ανάθεση των παρακάτω μελετών για το έργο κατασκευής του χώρου υποδοχής στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης:

  1. Αρχιτεκτονική Μελέτη,
  2. Στατική Μελέτη,
  3. Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων.

Και οι τρεις μελέτες θα παραδοθούν σε επίπεδο

α. οριστικής μελέτης και β. μελέτης εφαρμογής και τευχών δημοπράτησης.

Τη σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» ο πρόεδρος, κ. Σταύρος Μπένος και εκ μέρους των μελετητών ο κ. Στέλιος Οικονομίδης, αρχιτέκτων – μηχανικός.

Τη χρηματοδότηση της ανάθεσης των μελετών, ύψους 80.000 ευρώ, καλύπτει το Ίδρυμα «ΠΑΥΛΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ» μέσω Πολιτιστικής Χορηγίας με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Η ανάθεση των παραπάνω μελετών ήταν αναγκαία για την ωρίμανση του έργου κατασκευής του χώρου υποδοχής στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης που έχει ήδη ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α. μέσω του Προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου», με χρηματοδότηση ύψους 900.000 ευρώ.

  • Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης . Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» κ. Σταύρος Μπένος και ο κ. Στέλιος Οικονομίδης, αρχιτέκτων – μηχανικός.

Τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης των παρακάτω μελετών για το έργο κατασκευής του χώρου υποδοχής στον Αρχαιολογικό Χώρο της Νικόπολης: Αρχιτεκτονικής, Στατικής και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, σε επίπεδο: α. Οριστικής Μελέτης και β. Μελέτης Εφαρμογής και Τευχών Δημοπράτησης (25-06-2019)