Γρήγορη μετάβαση

Υπογραφή συμβάσεων για την ανάθεση της δημιουργίας της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας (website) για την Πολιτιστική Διαδρομή Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου

Σχετικά Θέατρα

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 υπεγράφησαν στα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» δύο νέες συμβάσεις με αντικείμενο: α) «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (WEBSITE) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», β) «ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (WEBSITE) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ». Τις συμβάσεις υπέγραψαν ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος και ο εκπρόσωπος – συνιδρυτής της Εταιρείας Ψηφιακών Εφαρμογών CLIO MUSE, κ. Ιωάννης Νικολόπουλος.

Ο ιστότοπος της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου με την ευγενική χορηγία της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ είναι μια προσφορά του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» στην ΉΠΕΙΡΟΣ Α.Ε., φορέα λειτουργίας του έργου «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ». Τον ιστότοπο, καθώς και την πρόσθετη εφαρμογή «Προγραμμάτισε την επίσκεψή σου» θα υλοποιήσουν τα έμπειρα στελέχη της Εταιρείας CLIO MUSE.

Το κόστος ανάθεσης των παραπάνω συμβάσεων ανέρχεται συνολικά στο ποσόν των 14.880 ευρώ και θα καλυφθεί από την ευγενική χορηγία, ύψους 50.000 ευρώ που διαθέτει στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» η Εταιρεία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ» και το οποίο θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των σημαντικότερων εκδηλώσεων του launch event (εκδήλωσης εκκίνησης) της διαδρομής της Ηπείρου.

  • Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον πρόεδρο του Διαζώματος, κ. Σταύρο Μπένο και τον συνιδρυτή της clio muse κ. Γιάννη Νικολόπουλο

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις συμβάσεις στους παρακάτω συνδέσμους καθώς και σχετικό δημοσίευμα: