Γρήγορη μετάβαση

Υπεγράφη ο χαρακτηρισμός της χορηγίας του Ιδρύματος Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου προς το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για το χώρο υποδοχής στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, ως πολιτιστικής

Σχετικά Θέατρα

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 υπεγράφη από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λυδία Κονιόρδου, η πράξη χαρακτηρισμού της σύμβασης χορηγίας μεταξύ του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου και του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» ως πολιτιστικής. Η χορηγία που αντιστοιχεί στο ποσό των 80.000,00 ευρώ θα διατεθεί για την εκπόνηση των μελετών κατασκευής του χώρου υποδοχής στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και είναι οι ακόλουθες:

α) οριστική μελέτη (Αρχιτεκτονική – Στατική και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων),
β) μελέτη εφαρμογής (για την πλήρη, σαφή και λεπτομερή τεχνική περιγραφή και τις προδιαγραφές του έργου) και
γ) τεύχη δημοπράτησης, με τη σύμφωνη γνώμη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου και την παραχώρηση αυτών από το «ΔΙΑΖΩΜΑ» στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α., προκειμένου το εν λόγω έργο να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος (2014-2020).

Το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου για τη συμβολή του στην εξασφάλιση της πρόσβασης σε ένα σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο, που αποτελεί σταθμό στην Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου.

Διαβάστε τη σύμβαση και σχετικά δημοσιέυματα στους συνδέσμους που ακολουθούν: