Γρήγορη μετάβαση

Βράβευση τριών Μελών της Οικογένειας μας

Στα κορυφαία ξενοδοχεία-θέρετρα της Ευρώπης του Condé Nast Traveler : Costa NavarinoSani Resort και Blue Palace

Το πολυτελές ταξιδιωτικό περιοδικό Traveler του οίκου Condé Nast (Condé Nast Traveller), το οποίο απευθύνεται σε ανεξάρτητους ταξιδιώτες, κάθε χρόνο μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών της συντάσσει το “Τop 30 Resorts in Europe: Readers’ Choice Awards 2020“.

Φέτος, έξι ελληνικά πολυτελή θέρετρα διακρίθηκαν στις κορυφαίες θέσεις της έκδοσης. Ανάμεσα σε αυτά είναι τρία μέλη της οικογένειας του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»: η ΤΕΜΕΣ του Όμιλου Κωνσταντακόπουλου, ο Όμιλος Sani/Ikos και η PHAEA Resorts των οικογενειών Αγάπης και Κωστάντζας Σμπώκου και του ομίλου Βασιλάκη.

Στις υψηλότερες θέσεις της λίστας βρίσκονται τα “The Romanos, A Luxury Collection Resort” και “The Westin Resort της Costa Navarino” στη Μεσσηνία του ομίλου Κωνσταντακόπουλου, που διακρίθηκαν στην 8η θέση και στη 12η θέση αντίστοιχα και ακολουθούν  το “Sani Resort” στη Χαλκιδική του ομίλου Sani/Ikos που έλαβε την 28η θέση και το “Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa” στην Κρήτη της PHAEA Resorts, συμφερόντων των οικογενειών Αγάπης και Κωστάντζας Σμπώκου και του ομίλου Βασιλάκη που διακρίθηκε στην 29η θέση.

Κοινή αποστολή όλων είναι η στόχευση από τον «μαζικό» στον ποιοτικό τουρισμό, προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να απολαμβάνει μία ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία, τόσο μέσα από την επίσκεψη και βιωματική προσέγγιση σε σπουδαία μνημεία της κάθε περιοχής, όσο και μέσα από την γνωριμία με την τοπική γαστρονομία και τον πολιτισμό της αγροδιατροφής γενικότερα.

Και τα τρία παραπάνω μέλη της οικογένειάς μας συμμετέχουν έμπρακτα σε προγράμματα πολιτιστικού τουρισμού που οικοδομούμε σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς σε Περιφέρειες της Ελλάδας. Τα προγράμματα έχουν στόχο να αποτελέσουν κινητήριο μοχλό για την οικονομική, κοινωνική, τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη των περιοχών, φέρνοντας συγχρόνως τα μνημεία στο κέντρο της ζωής της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Είμαστε πολύ περήφανοι που και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται η χώρα σπουδαίοι συνοδοιπόροι μας λαμβάνουν επίσημες διακρίσεις και διεθνή αναγνώριση για την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν και κυρίως διότι χαράσσουν ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο πολιτιστικό αποτύπωμα στη χώρα, αλλά και στην Ευρώπη.

 Δείτε στη συνέχεια σχετικά δημοσιεύματα:

Η πλήρης λίστα του Condé Nast Traveler

Έξι ελληνικά θέρετρα στο ευρωπαϊκό Top 30 του Condé Nast Traveler – kathimerini.gr

Στροφή στον ποιοτικό τουρισμό: Οι πρωτιές της Costa Navarino δείχνουν το δρόμο – eleftheriaonline.gr

Condé Nast Traveller lists six Greek resorts in the top 30 for all of Europe – greekcitytimes.com