Γρήγορη μετάβαση

Υπεγράφη η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης για το έργο: «Συνέχιση ανασκαφικών ερευνών και εκπόνηση μελετών για την αποκατάσταση – ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Φθιωτίδων Θηβών Π.Ε. Μαγνησίας»

Σχετικά Θέατρα

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου του 2012 υπεγράφη η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης, ύψους 100.000 ευρώ, η οποία είχε υπογραφεί στις 17 Δεκεμβρίου 2011 μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έργο: «Συνέχιση ανασκαφικών ερευνών και εκπόνηση μελετών για την αποκατάσταση – ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Φθιωτίδων Θηβών Π.Ε. Μαγνησίας».

Η προγραμματική σύμβαση τροποποιήθηκε ως προς το αντικείμενο. Αντικείμενο της σύμβασης είναι η συνέχιση των ανασκαφικών εργασιών στο αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών και η εκπόνηση μελετών για την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου.

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη, κο Κωνσταντίνο Αγοραστό για τη συμβολή τους στην αποκάλυψη και αποκατάσταση του σπουδαίου αυτού μνημείου.