Γρήγορη μετάβαση

Τρίτη επιστολή για την 13η Γενική Συνέλευση – Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2020

 

Αγαπητά μας μέλη,

Φτάσαμε στην τελική ευθεία για την 13η Γενική μας Συνέλευση.

Πρώτα από όλα σας παρακαλώ θερμά, εάν δεν έχετε εγγραφεί στη Συνέλευσή μας να το κάνετε άμεσα πατώντας απλά τον προσωπικό σας σύνδεσμο που λάβατε με την επιστολή, από υπολογιστή, κινητό ή και τάμπλετ.

Όπως ήδη γνωρίζετε φέτος ψηφίζουμε για νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή.  Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς οι υποψήφιοι τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι πολύ αξιόλογοι και ταλαντούχοι άνθρωποι με όμορφες ιδέες για το μέλλον του Διαζώματος. Για να τους γνωρίσετε και εσείς καλύτερα έχουμε αναρτήσει τα βιογραφικά τους σε διακριτό σημείο στην ιστοσελίδα μας.

Υποψήφιοι:

https://www.diazoma.gr/deltia-typou/gnoriste-tous-ipopsifious-gia-to-dioikitiko-simvoulio-tou-somateiou-diazoma/

Επίσης, οι υποψήφιοι θα απαντήσουν στο ερώτημα «Τι είναι για μένα το ΔΙΑΖΩΜΑ και πως βλέπω το μέλλον του» μέσα από ένα πεντάλεπτο βίντεο, που θα προβληθεί στις εργασίες της Γενικής μας Συνέλευσης.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο σύνδεσμος της Γενικής Συνέλευσης είναι προσωπικός και μοναδικός για κάθε μέλος, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μυστικότητα και φερεγγυότητα της ψηφοφορίας.  Συνεπώς τα ίχνη της ψηφοφορίας φυλάσσονται (καταγραφή και κρυπτογράφηση), οπότε μόνο με εντολή και των τριών μελών της Εφορευτικής Επιτροπής υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης (αποκρυπτογράφηση και ανάγνωση) στην ψηφοφορία 

Τελευταίες Οδηγίες προς Διαζωματικούς:

Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ότι η πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει τη Γενική μας Συνέλευση είναι πολύ εύκολη στη χρήση, δηλαδή:

  1. Για τη διαπίστωση της απαρτίας αρκεί να πατήσετε τον προσωπικό σας σύνδεσμο το Σάββατο στις 9:30 π.μ..
  2. Για την έγκριση των απολογισμών της 13ης Γενικής Συνέλευσης θα πατήσετε απλά ΝΑΙ Ή ΟΧΙ για κάθε έναν ξεχωριστά, προκειμένου να εκφράσετε τη σύμφωνη ή μη γνώμη σας.
  3. Για το διαδικτυακό διάλογο θα μπορείτε να υποβάλετε γραπτά την ερώτησή σας και θα έχετε τη δυνατότητα να δειτε τις ερωτήσεις των άλλων και να επιλέξετε με το εικονίδιο «καρδούλα» αυτές που προτιμάτε, ώστε οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις να απαντηθούν από εμένα.
  4. Για την ψηφοφορία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα εμφανιστεί στην οθόνη σας το ψηφοδέλτιο.
  5. Εάν έχετε εξουσιοδότηση θα κάνετε την ίδια διαδικασία δύο φορές, μία για εσάς και μία για το άτομο που εξουσιοδοτείτε.

Για τη διευκόλυνσή σας επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες με εικόνες (Συν.1)

Τέλος, το κρισιμότερο σημείο της Γενικής μας Συνέλευσης είναι η διαπίστωση της απαρτίας γι’ αυτό  παρακαλώ θερμά το Σάββατο 3/10 να συνδεθείτε με τον ίδιο σύνδεσμο στις 9:30 π.μ. ώστε στις 10:00 να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» στο τηλέφωνο 210 8254256, υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Κατερίνα Αβραμοπούλου.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα «ανταμώσουμε» ξανά.

Φιλικά,

Σταύρος Μπένος