Γρήγορη μετάβαση

«Το Πρόσωπο και το έργο – Πέτρος Θέμελης» – Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής

Σχετικά Θέατρα

H Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού & Γενικής Παιδείας  διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. εκδήλωση με τίτλο: «ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ – ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ»  στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Θέμελης συνομιλεί με τον Πρόεδρο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρο Μπένο, τη νομικό με εξειδίκευση σε θέματα τουρισμού και πρώην πρόεδρο του Ε.Ο.Τ., κ. Μπέττυ Χατζηνικολάου και την ιστορικό και πρόεδρο της Εταιρείας Σπουδών, κ. Κατιάννα Μίχα.

Ο κ. Πέτρος Θέμελης, Αντιπρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», ανήκει στους σημαντικότερους Έλληνες αρχαιολόγους. Διέπρεψε με τις συστηματικές πολύχρονες ανασκαφές του και αναστηλώσεις που αποκάλυψαν μια ολόκληρη πόλη, την Αρχαία Μεσσήνη, και την ανέδειξαν σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους, επιβεβαιώνοντας τις περιγραφές του αρχαίου περιηγητή Παυσανία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

Capture-logo

Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» (Φωτορεπορτάζ κ. Φώτης Κουτρουμπής, εθελοντής Διαζώματος)