Γρήγορη μετάβαση

Το ΔΙΑΖΩΜΑ και η Πολιτιστική Διαδρομή της Ηπείρου στο «The Mediterranean Lifestyle»

To The Mediterranean Lifestyle (TML Magazine), είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό    – πλατφόρμα που έχει αντικείμενο την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αξιών του Μεσογειακού τρόπου ζωής. Στις σελίδες του φιλοξενεί άρθρα με θεματικές, όπως ο πολιτιστικός τουρισμός,  η πολιτιστική κληρονομιά της Μεσογείου και η βιώσιμη ανάπτυξη. Στην πλατφόρμα ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για την αξία της μεσογειακής διατροφής, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα χωρών της Μεσογείου,  καθώς και να γνωρίσει καλύτερα τα  Μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Επίσης, το TML  επιχειρεί να κάνει γνωστούς στους δυνητικούς ταξιδιώτες της Μεσογείου ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς, καθώς και τοπικές επιχειρήσεις από το χώρο της γαστρονομίας και του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, οι οποίες συνδέονται με την αξιοποίηση και ανάδειξη της μεσογειακής υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομίας και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Tο Mediterranean Lifestyle ίδρυσαν οι κ.κ. Έλενα και Μελίσα Koyunseven, που έχουν καταγωγή από την Ελλάδα και Τουρκία και ζουν στην Μαγιόρκα, στην Ισπανία.

Στην τελευταία έκδοση που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες το TML Magazine φιλοξένησε στις σελίδες του στην ενότητα «Πολιτισμός» ένα άρθρο για το  Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το πρόγραμμα «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου» που υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου με τη συμβολή του Διαζώματος.

Μπορείτε να διαβάσετε στην αγγλική γλώσσα την τελευταία έκδοση του Τhe Mediterranean Lifestyle στον παρακάτω σύνδεσμο. Για το άρθρο του Διαζώματος μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Culture στις σελίδες 174 κ.ε.: https://www.themediterraneanlifestyle.co/magazine-7

GIF DIAZOMA (1)

TML Logo email (2) (1)