Γρήγορη μετάβαση

Σταύρος Μπένος, Άγγελος Συρίγος, Άννα Διαμαντοπούλου την Τρίτη σε βιβλιοπαρουσίαση στην Καλαμάτα

Πηγή: kalamatajournal.gr

“Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ – Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ «ΕΞΙ»” ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 
Για τον πολιτικό φανατισμό θα μιλήσουν αύριο, Τρίτη, στην Καλαμάτα, ο επικεφαλής του Σωματείου “Διάζωμα” Σταύρος Μπένος, η πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο δικηγόρος και ιστορικός Γιάννης Θεοδωρόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του Θανάση Διαμαντόπουλου, “Ο Εθνικός Διχασμός και η κορύφωσή του. Η δίκη των «Έξι». Εξιλασμός ή δικαστικός φόνος;”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις οχτώ το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας…

Πιο συγκεκριμένα, την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν o Άγγελος Συρίγος, υφυπουργός Παιδείας, αν. καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και ο Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος, ιστορικός.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Το ανεξίτηλο αποτύπωμα του πολιτικού φανατισμού» με τον συγγραφέα και την Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πρ. επίτροπο Ε.Ε., πρ. υπουργό, και τον Σταύρο Μπένο, πρόεδρο του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.