Γρήγορη μετάβαση

ΣΚΑΙ- Μ. Καράπα: Β. Εύβοια – Αποζημιώσεις για την πρόσφατη κακοκαιρία – Μείωση κατά 50% του φόρου εισοδήματος για αγρότες – Η Περιοδεία του Στ. Μπένου και η διάκριση για τα Μανίκια!

Πηγή: www.90fm.gr

Mπορείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο να παρακολουθήσετε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Μαρίας Καράπα στον ΣΚΑΙ στην Εκπομπή του Γ. Αυτιά “Καλημέρα”:

http://www.90fm.gr/eidiseis/12714-skai-m-karapa-v-eyvoia-apozimioseis-gia-tin-prosfati-kakokairia-meiosi-kata-50-tou-forou-eisodimatos-gia-agrotes-i-periodeia-tou-st-benou-kai-i-diakrisi-gia-ta-manikia?fbclid=IwAR3fhA4FD46VAjzA6pl-J5PpnSdgOdPJUh60ISG6Me5DhCClwdK3uoh39HA

  • Νέα παρέμβαση στήριξης από την κυβέρνηση προς τους πληγέντες της Β. Εύβοιας
  • Μετά την κακοκαιρία που έπληξε περιοχές της βόρειας Εύβοιας την Τετάρτη δυο μέρες μετά ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από πληγείσες επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα, για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών από τις αρμόδιες επιτροπές της Π.Ε. Εύβοιας.
  • Η Περιοδεία του Σταύρου Μπένου στην Β. Εύβοια, η διαβούλευση στα δύο Δημοτικά Συμβούλια. Ακούστηκαν και καταγράφησαν όλες οι απόψεις για τον δρόμο Χαλκίδας – Ιστιαίας που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  • Μείωση κατά 50% του φόρου εισοδήματος για τους συνεταιρισμένους αγρότες καθώς και για όσους ασκούν συμβολαιακή γεωργία, όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
  • Η εφημερίδα le monde ενέταξε τα Μανίκια στους 10 καλύτερους αναρριχητικούς προορισμούς του κόσμου!