Γρήγορη μετάβαση

Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης: Ικανοποίηση για τη διοργάνωση της παράστασης «Τα αγάλματα περιμένουν» στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Σχετικά Θέατρα

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Mε απόλυτη επιτυχία παρουσιάστηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας η νέα παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου με τίτλο «Τα αγάλματα περιμένουν».

Η παράσταση «Τα αγάλματα περιμένουν» σε κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη και σε δραματουργική επεξεργασία της  Κυριακής Σπανού, διαπραγματεύεται το ερώτημα «τι θα σώζαμε σήμερα σε περίοδο κινδύνου». Έμπνευση στάθηκε η ιστορικά ελάχιστα γνωστή επιχείρηση απόκρυψης των αρχαιοτήτων όλων των Μουσείων της χώρας το 1940. Πρόκειται για μια τολμηρή και ερευνητική καλλιτεχνική παρέμβαση στην ανίχνευση της δικής μας σχέσης με τον πολιτισμό του τόπου μας.

Την ικανοποίησή τους για την συνεργασία όλων προκειμένου να ξεκινήσει και να προχωρήσει η όποια δραστηριότητα με επίκεντρο το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, εξέφρασαν επίσημα οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης Λάρισας, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας, θα ήθελε να συγχαρεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Α΄αρχαίου θεάτρου Λάρισας, καθώς και τον Δήμο Λαρισαίων και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Πάνο Σάπκα, για την συνεργασία με σκοπό την άψογη διεξαγωγή της προχθεσινοβραδινής παράστασης του θεσσαλικού θεάτρου . Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι όταν υπάρχει θέληση και πνεύμα συνεργασίας τα αποτελέσματα θα είναι πάντα θετικά».

Η παράσταση «Τα αγάλματα περιμένουν» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και το ταξίδι της περιλαμβάνει πολλούς υπέροχους αρχαιολογικούς χώρους που παραχωρήθηκαν το φετινό καλοκαίρι από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παράσταση (πηγή: Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας)

  • Στιγμιότυπο από την παράσταση. Λόγω εφαρμογής των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας, ο αριθμός των θεατών ήταν περιορισμένος.
  • Αφίσα θεατρικής παράστασης "Τα Αγάλματα Περιμένουν"

Mπορείτε να διαβάσετε σχετικά δημοσιεύματα στους παρακάτω συνδέσμους:

Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης: Ικανοποίηση από τη διοργάνωση της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο – www.larissanet.gr

Οι καταστηματάρχες εστίασης χαιρετίζουν την παράσταση στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας – www.pressing.gr

Οι ευχαριστίες του Θεσσαλικού Θεάτρου προς τον ΣΙΚΑΕΛ – www.larissapress.gr

Ενθουσίασε η παράσταση “τα αγάλματα περιμένουν” στο α’ αρχαίο θέατρο της Λάρισας – www.larisanews.gr

Το «ευχαριστώ» της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεσσαλικού Θεάτρου (φωτ.) – www.larissanet.gr

Κυριακή Σπανού: «Ο πολιτισμός εκπέμπει σήμα κινδύνου» – www.larissanet.gr