Γρήγορη μετάβαση

Συνάντηση γνωριμίας στο ΔΙΑΖΩΜΑ με την ΚΟΙΝΣΕΠ “Ελλάδα Παντού”

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2018, ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κος Σταύρος Μπένος είχε συνάντηση γνωριμίας με τον πρόεδρο της  ΚΟΙΝΣΕΠ “Ελλάδα Παντού”, κο Θωμά Σοπιλίδη. H ΚΟΙΝΣΕΠ ”Ελλάδα Παντού” φιλοδοξεί να «ταξιδέψει»την Ελλάδα, παντού και μάλιστα ως μοναδικό εκθέτη-πρωταγωνιστή των εκθέσεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διοργάνωσης από την ΚΟΙΝΣΕΠ “Ελλάδα Παντού”, της δεύτερης ελληνο-ολλανδικής έκθεσης – φεστιβάλ με τίτλο Feel, Taste, Live Greece!, που θα λάβει χώρα στο Expo Houten (Χάουτεν, Ουτρέχτη), στην Ολλανδία, στις 15-17 Μαρτίου 2019.

Η έκθεση – φεστιβάλ αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνο-ολλανδικό γεγονός της χρονιάς και έχει σκοπό τη δημιουργία ενός μόνιμου εμπορικού και διαπολιτισμικού διαλόγου μεταξύ της Ελλάδας και της Ολλανδίας. Το θέμα  της φετινής διοργάνωσης είναι η Ελλάδα και η ανάπτυξη εμπορικού – διαπολιτισμικού διαλόγου με την Ολλανδία και θα περιλαμβάνει τρεις βασικές θεματικές ενότητες: α) τα προϊόντα (τρόφιμα, ποτά, μόδα, καλλυντικά κ.α.), τις υπηρεσίες (θεματικός τουρισμός, κτηματομεσιτικά) και η προβολή της άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των Δημιουργικών Βιομηχανιών.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) για να ψυχαγωγηθούν και να γνωρίσουν νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Ο πρόεδρος του Διαζώματος και ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ ”Ελλάδα Παντού” συμφώνησαν να συνεργαστούν με στόχο την επιτυχία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

  • Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου του Διαζώματος κου Σταύρου Μπένου, με τον πρόεδρο της ΚΟΙΝΣΕΠ ''Ελλάδα Παντού'', κο Θωμά Σοπιλίδη

Μπορείτε στη συνέχεια να δείτε το κείμενο της πρόσκλησης:

Πρόσκληση στην έκθεση – φεστιβάλ Feel, Taste, Live Greece!