Γρήγορη μετάβαση

Συμμετοχές στο Διεθνή Δημιουργικό Διαγωνισμό για τη νέα εικαστική τουριστική ταυτότητα του Δήμου Ηρακλείου

diazomaΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχές στο Διεθνή Δημιουργικό Διαγωνισμό

 για τη νέα εικαστική τουριστική ταυτότητα

του Δήμου Ηρακλείου

Την 31η Δεκεμβρίου 2018 έληξε η προθεσμία συμμετοχής στο Διεθνή Δημιουργικό Διαγωνισμό  για τη νέα εικαστική τουριστική ταυτότητα (destination brand) του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. Υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα 14 συμμετοχές, τις οποίες σύντομα θα εξετάσει και θα αξιολογήσει η Επιτροπή του Διαγωνισμού.

Ο Διαγωνισμός στοχεύει στην  ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής εικαστικής ταυτότητας για τον τουρισμό του Δήμου Ηρακλείου με σκοπό να ενισχυθεί περαιτέρω η εικόνα της πόλης του Ηρακλείου, ως τουριστικού προορισμού (και όχι ως διοικητικής ενότητας), στην ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά. Μέσω αυτού επιδιώκεται ν’ αναδειχθούν οι καλύτερες ιδέες για την αποτελεσματική τουριστική προβολή της πόλης με τρόπο δημιουργικό, πρωτότυπο και «επιθετικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Διαγωνισμός εξελίσσεται σε δύο φάσεις και ότι ο ανάδοχος (Α΄Βραβείο του Διαγωνισμού) θα κληθεί να συνάψει σύμβαση και να συνεργαστεί  με το Δήμο Ηρακλείου.

Το ΔΙΑΖΩΜΑ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους συμμετέχοντες για τον ενδιαφέρον τους και να τους διαβεβαιώσει, ότι θα ενημερώνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα για την κάθε φάση εξέλιξης του Διαγωνισμού.

 

Μπέττυ Χατζηνικολάου

Πρόεδρος της Επιτροπής

του Διαγωνισμού